Funkas Tillgänglighetsdagar

4-5 april 2017 går den nionde upplagan av Tillgänglighetsdagarna av stapeln, boka datumen redan nu. Missa inte chansen att lära dig mer om webbtillgänglighet nu när kraven ökar! På konferensen kan du lyssna till och inspireras av världseliten inom tillgänglighet och användbarhet, nätverka med kolleger och besöka vår spännande utställning!

En nyhet 2017 är att vi erbjuder dig att boka tid för ”master class” med Funkas experter i mindre rum under konferensen. Du väljer om du vill rikta din fråga till en utvecklare, formgivare, språkexpert, interaktionsdesigner, kravspecialist, hjälpmedelsexpert eller generell tillgänglighetskonsult och får råd och stöd direkt!

På begäran anordnar vi också en kort introduktion för dig som är ny inom området: ”Det viktigaste om webbtillgänglighet på 60 minuter” finns som tillval i anslutning till Tillgänglighetsdagarna. Tanken är att göra det lite lättare för dig som är nyfiken på tillgänglighet men inte känner att du hänger med i grunderna riktigt än.

Thank you so much for hosting such an inspiring conference. Well executed!

Malin Rygg, Difi, Norge

Generellt om konferensen

Funkas Tillgänglighetsdagar är norra Europas största konferens om tillgänglig information. Vi är stolta över att varje år bjuda in världens främsta experter inom tillgänglighet till vårt vackra Stockholm. Konferensen genomförs på Elite Hotel Marina Tower vid Saltsjöqvarn, där vi nästan får hela hotellet för oss själva och där våra gäster kan njuta av moderna lokaler och fantastisk havsutsikt.

Konferensen inramas av gemensamma programpunkter kring nuläget vad gäller regler, lagar och standardisering på nationell och internationell nivå. Dessutom har vi alltid en utblick i världen för att lära oss av hur tillgänglighetsarbetet fungerar i andra länder.

Vi har parallella fördjupningsspår där du kan koncentrera dig på innehåll, design, navigering och hur besökare uppfattar information. Eller så kan du fokusera på teknik, utvecklarfrågor, testverktyg och hjälpmedel.

Till konferensen hör också en utställning där du kan testa hjälpmedel, träffa användare, kika på nya lösningar och följa spännande forskningsprojekt.

Hela programmet simultantolkas till svenska, norska och engelska. Svenskt teckenspråk och skrivtolkning.

Välkommen!

Kontakt

Erik Börjesson

Titel: Säljare

E-post: erik.borjesson@funka.com

Telefonnummer: +46 8 555 770 67


Kunder som deltagit vid Funkas Tillgänglighetsdagar:

Tipsa en vän