Susanna Laurin

Titel: VD

Telefonnummer: +46 8 555 770 61

Det jag gör på Funka

Som VD är det mitt uppdrag att leda och fördela arbetet samt tänka strategiskt. Jag håller föredrag om tillgänglighet och ser till att alla medarbetare drar åt samma håll.

Min drivkraft på jobbet

Det är en stor förmån att få arbeta med framtidens teknik på individens villkor - och jag har ett härligt kreativt gäng omkring mig. Funkas uppgift är spännande och viktig, vi driver utvecklingen och jag vågar påstå att vi förändrar världen. Pragmatiker skulle jag vilja kalla oss, hellre än konsulter. Allt vi gör är testat i verkligheten. Inte en gång, utan många. Därför vet vi vad vi pratar om, vi har torrt på fötterna och vågar sticka ut hakan. Det gör det roligt att gå till jobbet.

Tidigare jobb

Jag kom till Funka från tjänsten som VD på Ideella Spel, ett företag i SRFs företagsgrupp, och har även varit informationsansvarig på Independent Living Institute. Jag har jobbat som konsult inom media och kommunikation och lett ett antal större kulturprojekt i Sverige och Danmark. Från början är jag klassiskt skolad musiker som har turnerat världen runt och spelat in flera skivor.

Personligt

Jag är en livsnjutare som bor vid vattnet i Stockholms skärgård och ägnar lediga stunder åt musik, båtar, mat och vin.