Pdf & Workshop

Funka erbjuder skräddarsydda pdf-workshoppar för er organisation! Funkas kurser kompletteras bäst med en workshop där er organisation får arbeta praktiskt med det ni har lärt er under några av våra pdf-kurser.

För vem?

Workshoppen vänder sig till organisationer som tidigare har gått kursen ”Pdf & Tillgänglighet” eller någon av våra fördjupningskurser och som har en grundläggande förståelse i hur man skapar tillgängliga pdf-dokument. Workshoppen passar er som vill fördjupa era kunskaper genom att arbeta praktiskt med organisationens egna dokument.

Om workshoppen

Under workshoppen arbetar ni tillsammans med en av Funkas experter. Ni får arbeta med era egna dokument för att göra dessa tillgängliga. Vi tittar på vilka tekniska felaktigheter som kan uppstå, hur man löser dessa och skapar färdiga tillgängliga dokument. Vi kan även titta på era dokumentmallar för att tillgänglighetssäkra dessa och se till att de uppfyller rådande lagkrav.

Programvarorna vi kan komma att använda är: InDesign, Acrobat, Word, PowerPoint och Excel. Allt beroende på vilka behov er organisation är i störst behov av.

Workshoppen är kundanpassad och kan maximalt ha 10 personer närvarande per tillfälle.

Innehåll

 • Eventuella frågeställningar och hinder.
 • Optimering av dokument och mallar.
 • Organisationens unika behov gällande dokument.
 • Tekniska problem.
 • Djupdykning i tillgänglighetskontrollen i Acrobat Pro med problemlösning.

Funka är Adobe Certified Training Provider.

Köpvillkor vid avbokning av online-kurs

 • Kurs för din organisation

  Hittar du inget tillfälle som passar dig och dina kollegor? Kontakta oss så bokar vi ett datum för just din organisation och era behov.

  Det finns fel i formuläret

  Deltagarinformation

  Jag har läst och godkänner Funkas personuppgiftspolicy

  Funkas personuppgiftspolicy, öppnas i nytt fönster

Intresseanmälan till kursen - Pdf & Workshop

Funkas personuppgiftspolicy

Funkas personuppgiftspolicy, öppnas i nytt fönster