Jobba hos oss

Funka växer och tillgänglighetsfrågorna blir allt mer globaliserade. För att kunna hantera den stadigt ökande efterfrågan på våra tjänster rekryterar vi fler kloka medarbetare.

Vill du jobba i ett expansivt bolag med målet att förbättra världen för enskilda individer? Då ska du söka jobb på Funka! Vi är alltid intresserade av nya idéer och ambitiösa personer, så skicka gärna en ansökan till oss om du drömmer om att göra skillnad.

 

Just nu rekryterar vi:

  • Accessibility - Chief Development Transformation Officer

    Nu går vi Funka vidare och skapar rollen ACDTO - Accessibility Chief Development Transformation Officer. Det innebär att vi söker dig som ska leda vår utveckling och ta ett övegripande ansvar för våra digital tjänster.
  • Tillgänglighetsgranskare

    Vi söker en Tillgänglighetsgranskare som drivs av att utveckla interaktionen mellan teknik och människa samt att bidra till ökad samhällsnytta genom att vara med på den fortsatta utvecklingsresan mot ett samhälle med självklar digital tillgänglighet för alla.
  • Tillgänglighetsexperter för digital transformation

    Tillgänglighetsexpert med ambitioner! Vi söker dig som vill vara med på en spännande resa med oss på Funka. Vi är marknadsledande i Europa inom tillgänglighet. Vi har kunder som gillar oss, som vi har jobbat med i många år. Vi driver även spännande internationella forsknings- och innovationsprojekt i framkant. I projekten är vi med och stakar ut framtiden inom tillgänglighet.