Tillgänglighetsexperter för digital transformation

Vi söker dig som vill vara med och påverka vår spännande utvecklingsresa mot ett mer inkluderande samhälle, där digital tillgänglighet är en självklarhet, för alla, överallt. Funka är marknadsledande inom digital tillgänglighet och det är vi stolta över!

Är du vår nästa kollega?

Hos Funka får du möjlighet att jobba med frågor och uppdrag som gör skillnad på riktigt. Enligt WHO har minst 15% av befolkningen någon form av funktionsnedsättning som begränsar förmågan att ta till sig information och utföra tjänster. Nedsättningen kan vara permanent, temporär eller situationsberoende. Vårt mål är att information ska vara tillgänglig för alla, oavsett förmåga.

Vi har jobbat med tillgänglighet i 20 års tid och vill nu få in nya krafter med nya perspektiv och erfarenheter. För oss finns det inga hinder, bara möjligheter. Du blir en viktig del av vår framgång.

Just nu gör vi en stor satsning på digitalisering och internationalisering av våra tjänster och hoppas du vill vara med på resan. Vi driver även spännande internationella forsknings- och innovationsprojekt där vi är med och stakar ut framtiden inom tillgänglighet.

Vem söker vi?

Vi söker dig som drivs av att utveckla interaktionen mellan teknik och människa där digital tillgänglighet är en självklarhet. Funka befinner sig i en stark utvecklingsfas där du har möjlighet att vara med och påverka verksamhetens fortsatta utveckling utifrån en redan stark position som världsledande med kunskap om och metoder för ökad tillgänglighet.

Vi tror att du liksom vi brinner för tillgänglighet. Ditt engagemang är inspirerande och du delar gärna med dig av din kunskap till andra.

Du har erfarenhet inom digital tillgänglighet, är nyfiken och vill utvecklas inom ditt område.

Vi tror att olika perspektiv skapar nya affärsmöjligheter, ökad kundnytta och givande diskussioner på kontoret. Vi eftersträvar därför mångfald och välkomnar personer med olika kompetenser, ålder, erfarenhet av funktionsnedsättningar och etnisk bakgrund.

Vi söker dig som har

  • en relevant eftergymnasial utbildning där tillgänglighetsfrågor står dig varmt om hjärtat.
  • arbetat med tillgänglighetsfrågor eller inom området i minst 3 år.
  • kunskap i HTML och CSS.
  • koll på WCAG samt lagkrav.
  • jobbat agilt i sprintar och är van att arbeta mot OKRs.
  • förmåga att uttrycka dig väl på svenska och engelska i tal och skrift.

Vad erbjuder vi?

Intressanta uppdrag. Möjligheten att få arbeta med ett unikt koncept i ett marknadsledande företag som varje dag arbetar för att göra världen lite mer tillgänglig för alla.

Kreativ miljö.
 Vi erbjuder en kreativ miljö med mycket engagerade kollegor som gillar dela med sig av kunskap. Här får du förutom ny kunskap tillgång till nya spännande internationella nätverk av experter i tillgänglighet.

Teamwork.
 Vi är ett härligt team med hjärtat på rätta stället som drivs av att skapa mervärde för våra kunder. Vi både stöttar, sporrar och lär av varandra hela tiden.

Sunda värderingar.
Vi sitter i trevliga lokaler centralt i Stockholm och värdesätter ett gott arbetsklimat utifrån våra värderingar om engagemang, respekt, ansvar, öppen kommunikation och inkludering. Vi som jobbar här vill förändra världen och jobbar för allas rätt till information oavsett förmåga! Är du intresserad av att vara med på vår resa?

Se hur du matchar med det här jobbet, ansök här, öppnas i nytt fönster

"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do." - Steve Jobs