Det jag gör på Funka

Jag är system- och webbutvecklare samt granskare av systemarkitektur. Jag är certifierad Web Accessibility Specialist (WAS) genom International Association of Accessibility Professionals (IAAP).

Min drivkraft på jobbet

Jag gillar när människor utvecklas i positiv riktning och jag är gärna med i den processen. Tekniken är bara ett hjälpmedel men den kan ju avgöra om man ska lyckas eller inte. Därför hittar jag gärna tusen anledningar att tänka kreativt på tekniken, för människans bästa.

Tidigare jobb

Har flera års erfarenhet som webbutvecklare på Market Makers Technology där jag bland annat var med i utveckling av portal och redaktörsverktyg åt handikapp.se samt verksam i utvecklingen av Travsportens Utvecklingsbolags Travkortsdatabas med tillhörande webbgränssnitt. En gång i tiden har jag även varit hantverkare i Sverige och Norge och FN-soldat på Cypern.

Personligt

Resor, helst till Asien och Frankrike. Främmande kulturer som gör att man vaknar till och funderar. MC...ja Harley Davidsons alltså! Att gå på fotboll och vara på Norra stå, vi pratar AIK! Datorer, film och arkeologi, ja mycket ere.