Det jag gör på Funka

Som utredare gör jag undersökningar, tar fram faktaunderlag, ger stöd vid olika typer av projekt och genomför analyser till konsultverksamheten. Jag har löpande kontakt med våra projektpartners och kontrollerar att vi möter de kraven som ställs på ansökningar och rapportering. Jag sitter på huvudkontoret i Stockholm men jobbar lika mycket med vårt kontor i Madrid.

Min drivkraft på jobbet

Jag drivs av tron på att samhället kan göras mer inkluderande och mer rättvist. Samtidigt är jag övertygad om att det är detaljerna som möjliggör allt effektivt förändringsarbete. Det är det som gör Funka till en så spännande arbetsplats: här sysslar vi med de stora, världsomspännande projekten, men också med det som händer i människors vardag.

Tidigare jobb

Tidigare har jag jobbat som marknadsundersökare med fokus på utbildningsfrågor, och ett tag som personlig assistent. Däremellan bodde jag flera år i Skottland och Tyskland, där jag studerade statsvetenskap, internationella relationer och historia.

Personligt

När jag kan ger jag mig ut och reser. När jag inte kan går det nästan lika bra att ta en öl med en kompis. Jag gillar böcker, frågesporter och språk, och har spelat amatörteater på tyska. Försöker komma ut i löpspåret några gånger i veckan, vilket betyder att det blir någon gång i månaden.