Det jag gör på Funka

Jag ansvarar för planering, bemanning och administration för leveransteamet och är tillsammans med Funkas team av tillgänglighetsexperter med och driver pågående kunduppdrag framåt.

Min drivkraft på jobbet

Jag motiveras allra mest av att jobba värdebaserat och på något vis bidra till samhällsnyttan. Att få kombinera mina kompetenser med möjligheten att verka för att göra samhället mer tillgängligt för alla känns otroligt givande och viktigt.

Tidigare jobb

Jag har tidigare arbetat med barnrättsfrågor på olika barnrättsorganisationer bland annat med fundraising, påverkansarbete och projektledning. Jag kommer senast från Global Child Forum, där jag främst arbetade med att arrangera forum runt om i världen. Dessa samlade världsledande intressenter från näringsliv, myndigheter, civilsamhälle och akademi för fördjupad dialog och ökad kunskap om barns rättigheter.

Personligt

Jag gillar musik (gärna live), dokumentärer, naturupplevelser och att prova nya saker – alltifrån silversmide till dans. Min fritid spenderar jag allra helst med vänner och familj.