Det jag gör på Funka

Jag är system- och webbutvecklare med certifiering i EPiServer.

Min drivkraft på jobbet

Det som driver mig framåt och får mig att utvecklas är att lösa de stora utmaningarna på ett enkelt och smart sätt.

Tidigare jobb

Jag har många års erfarenhet av webbutveckling eftersom jag jobbat med det i stor del av mitt arbetsliv. Innan jag började på Funka så jobbade på alex&fred (tidigare Smedby Digital) som ”backend” utvecklare. Där jag varit med och skapade massor med kampanjer och några stora siter. Jag har också under några år jobbat som egenföretagare med fokus på webbutveckling. Jag har också jobbat en del som lärare inom utveckling och matematik.

Personligt

Jag är en positiv och snäll person som många skulle kalla för en datanörd. Programmering har alltid varit mitt stora intresse och redan när jag var 13 år och fick tillgång till en dator för första gången så började jag programmera på den.

Utanför Funka så är jag fritidspolitiker med uppdrag i kommunstyrelsen och demokratiberedningen i Huddinge kommun. Frågor jag jobbar med i kommunpolitiken är demokrati, jämställdhet, jämlikhet, klimatfrågor och cykelfrågor. Min expertis inom tillgänglighetsområdet kommer till stor nytta i demokratiberedningen.

Förutom att jag är fritidspolitiker så har jag också ett stort fotointresse och tillbringar gärna tid utomhus för att fotografera natur- och stads-foton. 

Min övriga fritid tillbringar jag med min fru, vår son och vår dotter.

Musik är väldigt viktigt för mig, framförallt när jag jobbar, men också på fritiden och det är framförallt mainstream jag lyssnar på.