Det jag gör på Funka

Jag jobbar med att tillsammans med mina kollegor inom forsknings- och innovationsavdelningen leta upp, planera, hitta partners och ansöka om forskningsprojekt. Det kan vara ansökningar som är på nationell nivå i Sverige och Norge men också på internationell nivå.

Min drivkraft på jobbet

Jag drivs utav att kunna hjälpa till och få saker och ting att bli enklare och mer tillgängliga för andra personer. Det är alltid kul att se något skapas och ta form och förbättra situationen för någon som hade svårigheter med något tidigare.

Tidigare jobb

Jag har tidigare arbetat som journalist, men har därefter tagit examen inom Europastudier/Statsvetenskap och började arbeta vid Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor, MUCF. Där var jag kommunikationsansvarig på vår internationella enhet och jobbade mycket med Erasmus+ som är ett europeiskt utbytesprogram. Jag arbetade även som projektledare för Skolval som har fokus på att unga ska få lära sig mer om demokrati men också hur det är att få rösta och allt runt omkring ett val. Därefter jobbade jag som utredare i sex månader för Nordiskt Välfärdcenter med ett Europeiska Social Fonden-projekt med fokus på unga som varken arbetar eller studerar i Östersjöområdet som är en del av Östersjöstrategin.

Personligt

Jag tycker om att röra på mig och pröva på olika sporter. Just nu blir det mycket Mountainbike cykling, klättring, fotboll, längdskidor och hinderbanelöpning. Annars brukar jag och min sambo åka på en del resor, korta som långa och så tillbringar vi en del tid i Lettland där min sambo kommer ifrån samt Göteborg där jag kommer ifrån. Sedan så är jag halvnorsk och trivs väldigt bra i den norska naturen och gå på tur.