Det jag gör på Funka

Jag är marknadskommunikatör och ansvarar för Funkas kommunnätverk.

Min drivkraft på jobbet

Att dagligen gå till jobbet och känna att varje steg jag tar med företaget kan göra stor skillnad för den enskilde individen. Det är en betydelsefull känsla och drivkraft för mig.

Tidigare jobb

Närmast kommer jag ifrån tidningsbranschen där jag ansvarade för all kundvård och administration kring nätverk och prenumerationer. En liten redaktion betyder oftast många olika arbetsuppgifter. Jag gjorde allt ifrån utformning av internannonser, planering av event till att ha produktansvar för goodie-bags. I rollen fungerade jag även som en hjälpande hand till webbredaktören och var med och tog fram företagets bloggsajt. Jag har även tidigare erfarenheter inom inkassohantering, produktion, illustration, kundreskontra, reception och barnpassning. En härlig blandning i olika branscher.

Personligt

Ett av mina största intressen är nyttig och hälsosam matlagning. Fritiden ägnar jag mestadels åt träning och att umgås med familj och vänner. Inredning står mig varmt om hjärtat och jag möblerar gärna om och pysslar med allt ifrån målning till dekoration. Jag älskar djur och är jag inte hemma så finner ni mig i stallet.