Det jag gör på Funka

Jag arbetar som assistent på Funkas Oslokontor och ser till att allt praktiskt fungerar på kontoret; säljadministration, rekrytering och registrering av testpersoner samt översättning och textproduktion till Funkas webb. Jag har också demonstrerat Talande Webb för ett antal norska funktionshinderorganisationer. Jag försöker hålla alla på kontoret på gott humör och serverar gärna en kopp kaffe om du ber mig snällt.

Min drivkraft på jobbet

Att vara en del av att jämna ut skillnader så att alla kan ta del av information på webben. Möjligheten att verka i en miljö som andas och lever tillgänglighet. Tanken på att aldrig vara fullärd lugnar ett rastlöst sinne och nya utmaningar varje dag håller de små grå cellerna i rörelse. Varierande arbetsuppgifter, trevliga kollegor och en kaffebryggare på kontoret, behöver jag förklara mer?

Tidigare jobb

Jag har jobbat med allt möjligt; tacoförsäljning i Mexico, parkeringsvakt på Gardemoen, annonsförsäljare och en kort period som skådespelare på teatrar i Oslo. Jag är också en hårsmån ifrån en kandidatexamen i turism.

Personligt

Det mesta av min fritid spenderar jag med mina underbara barn och min vackra senorita. Jag gillar film och dataspel och tittar gärna på Top Gear. Årets höjdpunkt för familjen är när vi bor i fjällstuga i Sverige eller hälsar på morföräldrarna i Guadalajara i Mexico.