Jobba hos oss

Funka växer och tillgänglighetsfrågorna blir allt mer globaliserade. För att kunna hantera den stadigt ökande efterfrågan på våra tjänster rekryterar vi fler kloka medarbetare.

Vill du jobba i ett expansivt bolag med målet att förbättra världen för enskilda individer? Då ska du söka jobb på Funka! Vi är alltid intresserade av nya idéer och ambitiösa personer, så skicka gärna en ansökan till oss om du drömmer om att göra skillnad.

Skicka din ansökan med CV och referenser till rekrytering@funka.com

Urval och intervjuer sker löpande.

Vi rekryterar flera seniora men även juniora roller:

  • Tillgänglighetsgranskare

    Ditt huvudsakliga ansvarsområde är att kvalitetssäkra våra kunders digitala tjänster så att de lever upp till gällande lagkrav om tillgänglighet. Arbetet består i att granska kunders webbplatser eller olika digitala gränssnitt,
  • Försäljningschef

    Ditt huvudsakliga ansvarsområde är att bygga och coacha säljteamet och vara en brygga till vår leveransavdelning. Du ansvarar för företagets försäljning, affärs- och marknadsstrategi.
  • EPiServer-utvecklare

    Du kommer jobba med backend-utveckling i olika lösningar, i första hand i webbprojekt med fokus på människa-datainteraktion och tillgänglighet. Kunskap kring gällande tillgänglighetsstandarder är meriterande.