Försäljningschef

Ditt huvudsakliga ansvarsområde är att bygga och coacha säljteamet och vara en brygga till vår leveransavdelning. Du ansvarar för företagets försäljning, affärs- och marknadsstrategi.

Din roll är central för Funkas vidareutveckling mot större projekt och en tydlig marknadsstrategi. Du kommer att leda och arbeta nära ditt säljteam, samarbeta med konsulter och övrigakollegor samt VD, som du även rapporterar till. Initialt kommer du parallellt att arbeta med egen försäljning som ett sätt att lära känna verksamheten och medarbetarna.

Arbetsuppgifter:

Vi söker en resultatorienterad Försäljningschef som drivs av att göra affärer och samtidigt bidra till ökad samhällsnytta genom att vara med på den fortsatta utvecklingsresan mot ett samhälle med självklar digital tillgänglighet för alla.

Vi befinner oss i en stark utvecklingsfas där du har möjlighet att vara med och påverka verksamhetens fortsatta resultat och utveckling utifrån en redan stark position som världsledande med kunskap om och metoder för ökad tillgänglighet.

På huvudkontoret i Stockholms innerstad arbetar vi tillsammans i positiv anda och moderna lokaler. Vi är ett starkt lag med hjärtat på rätta stället som drivs av att skapa mervärde för våra kunder. Som vår nya Försäljningschef får du det viktiga uppdraget att coacha våra säljare och bidra till att Funka realiserar den potential vi ser på marknaden.

Mer information om tjänsten som Försäljningschef hos Funka hittar på här, öppnas i nytt fönster