Kundansvarig säljare

Vi är ett härligt team som gör världen lite bättre genom att göra webbplatser mer tillgängliga för alla. Vi erbjuder dig att få vara med på en spännande resa inom tillgänglighet för våra kunder genom att skapa, bygga och utveckla kundrelationer med både befintliga och nya kunder inom offentlig och privat sektor.

Funka är marknadsledande inom digital tillgänglighet och det är vi stolta över! För oss finns det inga hinder bara möjligheter och du blir en viktig del av vår framgång. Vi kallar det design för alla!

Säljarbetet sker via direktförfrågningar, kundmöten, upphandlingar eller på mässor & seminarium. Det ligger ett långsiktigt relationsbyggande bakom alla våra affärer. Vi ser därför att du gillar kundmöten och nätverkande i alla möjliga sammanhang samt har en fallenhet för att presentera. Vi säljer både förpaketerade produkter /tjänster och kundanpassade lösningar och det är du som säljare som driver dialogen med kunden för att landa i den bästa lösningen för dem. Till din hjälp har du experter från vår leveransavdelning.

Vi erbjuder våra kunder ett brett utbud av produkter och tjänster inom digital tillgänglighet såsom utbildningar, granskningar av webbplatser, användartester, design & formgivning och utveckling av nya webbplatser. Du arbetar självständigt med befintliga och nya kunder över hela landet. Internt har du ett nära samarbete med övriga i teamet och våra konsulter. Du rapporterar till vår försäljningschef.

Vi sitter i trevliga lokaler centralt i Stockholm och värdesätter ett gott arbetsklimat utifrån våra värderingar om engagemang, respekt, ansvar, öppen kommunikation och inkludering.

Personliga erfarenheter och egenskaper

  • Du har 5–10 års erfarenhet inom B2B försäljning och gärna från tjänsteförsäljning.
  • Du har någon erfarenhet av IT-/tekniska lösningar, god förståelse för teknik och web.
  • Erfarenhet av upphandlingar, gärna erfarenhet av LOU (Lagen om Offentlig Upphandling)
  • Givetvis har du ett gott renommé från tidigare relationer och affärer med kunder.
  • Ett krav för tjänsten är att du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.
  • Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, hög energinivå och viljan att vinna affärer.

Självklart är du ödmjuk, driven, lyhörd och noggrann i ditt arbete och trivs med öppen kommunikation.

Är du den vi söker?

Är du den vi söker så erbjuds du möjligheten att få arbeta med ett unikt koncept i ett marknadsledande företag som varje dag arbetar för att göra världen lite mer tillgänglig för alla. Vi erbjuder en god fast lön och ett fördelaktigt bonussystem, förmånliga pensionsvillkor, friskvårdsbidrag och kontinuerliga utbildningar.

Tillträde efter överenskommelse, gärna så snart som möjligt. Vi kommer att kalla på intervjuer även under ansökningstiden. Glöm inte att bifoga CV till din ansökan. Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta louise.kjellberg@funka.com

Kontakt