Kundansvarig säljare

Säljarbetet sker genom kundmöten, via mejlförfrågningar, upphandlingar eller på mässor & seminarium. Det ligger ofta ett långsiktigt relationsbyggande bakom våra affärer. Vi ser därför gärna att du gillar kundmöten och att presentera och tala inför kund i olika sammanhang.

Nu söker vi dig som vill växa vidare i din roll som säljare i ett härligt team som gör världen lite bättre varje dag genom att göra webben mer tillgänglig för alla. Vi erbjuder dig att få vara med på en spännande resa inom tillgänglighet för våra kunder genom att bygga, skapa och utveckla kundrelationer. Hos oss är varje individ en viktig del av vår framgång, vilket innebär att ditt bidrag blir viktigt när vi siktar på framtida tillväxt utifrån de möjligheter vi ser. Vi sitter i trevliga lokaler centralt i Stockholm och värdesätter ett gott arbetsklimat utifrån våra värderingar om engagemang, respekt, ansvar, öppen kommunikation och inkludering.

Vi erbjuder våra kunder ett brett utbud av produkter och tjänster inom digital tillgänglighet såsom utbildningar, granskningar av webbplatser, användartester, design & formgivning och utveckling av nya webbplatser. Vi vill vara våra kunders samarbetspartner och bollplank under hela deras utvecklingsresa. Våra kunder finns både inom offentlig och privat sektor, vilket innebär att vi möter våra kunder i alla tänkbara sammanhang. Vi har också en avdelning för Forskning & Innovation som ger oss möjlighet att ligga i framkant i det vi erbjuder marknaden.

Du kommer få arbeta i en dynamisk organisation och kommer därför också ha stor möjlighet till att vara med och påverka din framtid under vår resa. Du kommer att vara en viktig del, inte bara inom säljteamet, utan också i samarbetet mellan andra avdelningar internt.

Du arbetar självständigt med befintliga och nya kunder över hela landet (inte så många resor per år). Internt har du ett nära samarbete med övriga säljare och våra konsulter och du rapporterar till vår försäljningschef.

Mer information om tjänsten som Kundansvarig säljare hos Funka hittar på här, öppnas i nytt fönster