Det jag gör på Funka

Som VD ser jag det som min roll att skapa bästa möjliga förutsättningar för att vi på Funka tillsammans ska arbeta mot vår vision och våra mål.

Min drivkraft på jobbet

Jag har alltid arbetat i gränslandet verksamhet och IT och drivs av att förenkla och göra saker smartare med hjälp av IT. Vi upplever just nu en oerhört snabb utveckling där teknik, automatisering och datadrivna lösningar skapar helt nya möjligheter och produkter, en oerhört spännande tid! Min drivkraft på jobbet är att vi på Funka, i allt vi gör, ska verka för att digitalisering blir tillgänglig för alla.

Tidigare jobb

Jag kommer närmast från KPMG, där jag ansvarade för rådgivningsdelen Digital Transformation & Innovation. Vi var ett härligt gäng konsulter som levererade uppdrag inom exempelvis IT strategi, kundresor, innovation, informationssäkerhet, upphandlingar, projektgranskningar och automation. Dessförinnan arbetade jag med implementering av affärssystemet Movex/M3 på Intentia/Lawson.

Personligt

När jag inte jobbar så umgås jag med familj och vänner, tränar spinning och yoga, går i skogen med min hund Indra, spelar bridge och ser gärna en bio eller testar en ny restaurang.