Det jag gör på Funka

Jag driver pågående kunduppdrag framåt tillsammans med leveransteamet och våra kunder. Det betyder att jag har hand om planering, bemanning och administration för leveransteamet.

Min drivkraft på jobbet

Min drivkraft ligger i att jag ständigt vill vidareutvecklas och bli bättre på det jag gör. Jag älskar att samla på mig nya erfarenheter och det får jag göra varje dag genom att jobba här på Funka. Att även bidra till Funkas mission om att göra världen bättre är en stor drivkraft.

Tidigare jobb

Tidigare så har jag jobbat som ställföreträdande butikschef på ICA, efter åren på ICA så ville jag vidareutvecklas och skaffa mig kunskapen om att driva eget företag så jag gick en utbildning som heter Chef/ledare inom handel. Utbildningen gav mig goda kunskaper inom projektplanering och ledarskap. Efter min studietid så jobbade jag som servicerådgivare på en auktoriserad verkstad för VW och Audi där jag fick praktisera mina kunskaper inom planering och ledarskap. Därefter jobbade jag som Office Manager på Pedab Sweden AB som är ett IT-bolag.

Personligt

Jag bor i gröna sköna Tyresö med min underbara man och våra två underbara barn. På fritiden tycker jag om att träna och hålla på med heminredning.