Det jag gör på Funka

Jag är webbutvecklare med fokus på .NET, EPiServer och tillgänglighet. Utöver utvecklingsuppdrag utför jag tekniska granskningar av tillgänglighet hos våra kunder.

Min drivkraft på jobbet

Som ny i branschen är det väldigt intressant och lärorikt att jobba med att ta fram tekniska lösningar som alla kan ta del av, speciellt i ett område där utvecklingen aldrig stannar upp. Jag drivs av att hänga med i denna utveckling och lära mig så mycket det bara går.

Tidigare jobb

Detta är mitt första jobb som webbutvecklare. Efter att på senare år valt att utbilda mig inom något som jag alltid tyckt om, dvs matematik och logik, föll valet på webbutveckling. Innan jag påbörjade utbildningen arbetade jag som brevbärare i fyra år. Jag har även jobbat som fastighetsskötare och trädgårdsmästare i mina yngre dagar.

Personligt

Är väldigt intresserad av sport i allmänhet och fotboll i synnerhet. Ser gärna när mitt favoritlag ÖSK, från min hemstad Örebro spelar men är också själv med i ett korpenlag i fotboll. Annars spenderar jag gärna tid med vänner och familj, förhoppningsvis med ett brädspel inblandat.