4 juni är det dags för informationsträff om forskning och tillgänglighet igen!

Funkas forsknings- och innovationsavdelning bjuder in till en halvdag där vi berättar om vår verksamhet och lyssnar på dina idéer om vad vi borde göra framöver.

Dagen har ett användarperspektiv och vi vänder oss till dig som har en funktionsnedsättning och/eller jobbar inom funktionshinderrörelsen. Välkommen till oss för att höra om det senaste inom tillgänglighetsområdet, vilka projekt som Funka arbetar med just nu och i vilka uppdrag vi behöver din hjälp! Just nu driver vi flera spännande projekt om bland annat utbildning för personer med funktionsnedsättning, tillgänglig video och virtuella upplevelser av kognitiva nedsättningar.

Datum: Tisdag 4 juni klockan 14.00-15.30
Plats: Funkas huvudkontor i Stockholm, Tegnérgatan 23, sjätte våningen. (Närmaste tunnelbana: Rådmansgatan).

Har du ett problem som borde lösas?

Kanske har du en idé till ett projekt som du behöver hjälp med? Funka kan arbeta tillsammans med dig för att göra världen mer tillgänglig. Vi bollar gärna idéer och potentiella lösningar! Tack vare vår forsknings- och innovationsavdelning kan vi stötta projekt där det verkligen behövs.

Vi samarbetar gärna med dig och dina medlemmar

Funka tror på samverkan, därför letar vi alltid efter nya partners. Vi driver projekt på egen hand, men ofta samarbetar vi med universitet, expertorgan och funktionshinderorganisationer. Tillsammans hittar vi lösningar på riktiga problem.


Informationsträffen är naturligtvis gratis. Men för att vi ska kunna baka lagom mycket fika vill vi att du anmäler dig i förväg, senast den 31 maj till Ewa Björk.

Kontakt

Ewa Björk

Titel: Forskningsassistent

ewa.bjork@funka.com (Ewa Björk)

+46 8 555 770 71 (Ewa Björk)