Funkas julklappar: bra för dig som har pengar kvar i årets budget!

Just nu handlar nästan allting om Webbtillgänglighetsdirektivet. Vi har därför valt att fokusera på klappar som vi vet att många av våra kunder är speciellt intresserade av. Om du är snäll och beställer före jul lovar tomten rabatter!

Tillgänglighet i dokument

Nästan alla våra kunder är oroliga för hur de ska kunna uppfylla lagens krav på tillgänglighet i dokument. Misströsta inte, vi har allt du behöver! Om du beställer före jul erbjuder vi 10% rabatt på alla våra tjänster kring pdf-dokument.

Vi erbjuder:

  • Utbildning (öppen, kundanpassad eller utbildningsfilm som du har tillgång till under ett helt år)
  • Granskning av dokument och/eller mallar
  • Tillgänglighetssäkring av pdf-dokument
  • Manualer och riktlinjer för dig som skapar pdf-dokument

Funkas tjänster kring pdf-dokument


Stöd och hjälp med att uppfylla lagen

Vi får löpande frågor om allt från hur tillgänglighet kan säkras i sociala media till i vilka tillfällen filmer ska syntolkas, stöd med tillgänglighetsredogörelsen eller frågor om alternativa format. Det fiffiga med Funkas manualer och handböcker om tillgänglighet är att de levereras i en digital tjänst som vi håller löpande uppdaterad. Du kan vara säker på att alltid ha aktuell information. Beställ före jul så får du det första årets prenumeration på köpet!

Vi erbjuder:

Funkas Redaktörsmanual

- ett måste för dig som vill publicera tillgängligt. Hela din organisation får tillgång till manualen, som kan användas både vid utbildning internt och som stöd i det dagliga arbetet. Manualen uppdateras löpande så du är säker på att ha tillgång till aktuell information.
Funkas Redaktörsmanual


Funkas Handbok för tillgänglighet

- en komplett handbok med allt du som ansvarar för en webbplats tillgänglighet behöver veta. Du får stöd kring upphandling, krav och test samt en omfattande genomgång av processer och rutiner som behöver finnas på plats för att du ska lyckas. Handboken uppdateras löpande så du är säker på att ha tillgång till aktuell information.
Funkas Handbok för tillgänglighet


Utbildning online – precis när du vill!

Med Funkas utbildningsfilmer kan hela organisationen hålla sig uppdaterade om det senaste inom tillgänglighet, utan att alla behöver avsätta samma tid och gå utbildningen tillsammans. Alla medarbetare får tillgång till utbildningsfilmerna och kan repetera så ofta de behöver. Utbildningsfilmerna uppdateras löpande och säljs som prenumerationstjänst.
Utbildningsfilmer


Funkas Kravunderlag

Det kanske viktigaste verktyget för att säkerställa att dina gränssnitt uppfyller lagens krav är tydliga krav som du kan använda vid upphandling, under utveckling och design samt i förvaltningsfasen. Vi har bearbetat alla EN-kraven så att de är begripliga och möjliga att besvara med ja eller nej. Därmed kan både du och din leverantör förstå vad de betyder. Livet blir betydligt mycket enklare direkt!

Teckna din prenumeration före nyår så bjuder vi på en muntlig genomgång av kraven via Skype eller fysiskt möte. Värde: 15 000 kr.
Kravunderlag med prenumeration

En god och tillgänglig jul önskar alla på Funka!