Funkas julklappar: bra erbjudanden för dig som har pengar kvar i årets budget!

Just nu handlar nästan allting om Webbtillgänglighetsdirektivet. Vi har därför valt att fokusera på klappar som vi vet att många av våra kunder är speciellt intresserade av. Om du är snäll och beställer före jul lovar tomten rabatter!

Tillgänglighet i dokument

Nästan alla våra kunder är oroliga för hur de ska kunna uppfylla lagens krav på tillgängligheti dokument. Misströsta inte, vi har allt du behöver! Om du beställer före jul erbjuder vi 10% rabatt på alla våra tjänster kring pdf-dokument.

Vi erbjuder:

  • Utbildning (öppen, skräddarsydd eller utbildningsfilm som du har tillgång till under ett helt år)
  • Granskning av dokument och/eller mallar
  • Tillgänglighetssäkring av pdf-dokument
  • Manualer och riktlinjer för dig som skapar pdf-dokument

Funkas tjänster kring pdf-dokument

Tillgänglig redesign av webbplats eller tjänst

Design är en viktig del av tillgängligheten. Med vår redesign-tjänst slipper du långa checklistor och rapporter med en massa text. Vi ger återkoppling direkt med nya designskisser i stället! Våra duktiga art directors granskar ditt gränssnitt och du får konkreta rekommendationer till förbättringar.

Vi utgår från de design-relaterade kraven i WCAG 2.1 AA/EN301549 v 2.1.2 vilket innebär att vi bland annat tittar på:

  • Typsnitt och läsbarhet
  • Kontraster
  • Ikoner
  • Klickbara objekt

Beställ före jul så får du ett redesign-förslag för 40 000 kronor (normalpris 50 000). För större eller mer komplexa tjänster sker viss avgränsning.

Tillgänglig formgivning

Funkas Kravunderlag

Det kanske viktigaste verktyget för att säkerställa att dina gränssnitt uppfyller lagens krav är tydliga krav som du kan använda vid upphandling, under utveckling och design samt i förvaltningsfasen. Vi har bearbetat alla EN-kraven så att de är begripliga och möjliga att besvara med ja eller nej. Därmed kan både du och din leverantör förstå vad de betyder. Livet blir betydligt mycket enklare direkt!

Teckna din prenumeration före nyår så bjuder vi på en muntlig genomgång av kraven via Skype eller fysiskt möte. Värde: 15 000 kr.

Kravunderlag med prenumeration

Boka tidigt rabatt på Funkas Tillgänglighetsdagar

Du vet väl att du kan spara mycket pengar genom att anmäla dig till Tillgänglighetsdagarna redan nu? Fram till nyår har vi finfina priser. I vår kommer konferensen att bli större än någonsin och många spännande och lärorika nyheter kommer att presenteras.

Funkas Tillgänglighetsdagar

En god och tillgänglig jul önskar alla på Funka!

Kontakt