IAAP Nordic bjuder in till konferens

Den internationella branschorganisationen IAAP fortsätter att växa och skörda framgångar. Med ökade krav på kompetens inom tillgänglighetsområdet certifierar allt fler IT-bolag sina konsulter för att lättare kunna sälja tjänster till offentlig sektor.

Dagen före Tillgänglighetsdagarna, 31 mars, håller den nordiska lokalavdelningen IAAP Nordic sin årliga konferens. Konferensen är kostnadsfri för medlemmar, så om du blir medlem nu får du konferensen på köpet! För icke-medlemmar är priset 990 kr per person.

Fjolårets konferens blev en stor succé och årets program fortsätter fokusera på medlemmarnas viktigaste frågor:

  • Hur du får hela din organisation att jobba med tillgänglighet
  • Hur du får tillgänglighet att bli en del av organisationens identitet
  • Hur du tjänar pengar på tillgänglighet

Värd för konferensen är Svenska Informations- och Telekommunikationsstandardiseringen, ITS, som står för de fina lokalerna i Kista. Konferensen hålls på engelska.

Det är nog certifieringen som gör att människor söker sig till IAAP, säger Frida Sandberg, projektledare för IAAP Nordic. Men när de väl blir medlemmar är det snarare gemenskapen och möjligheten att dela kunskap de uppskattar.

Passa på att kombinera IAAP Nordics årliga konferens med Funkas Tillgänglighetsdagar så får du tre inspirerande vårdagar i tillgänglighetens tecken.

IAAP Nordic Conference 31 mars