Funkas julklappar: bra för dig som har pengar kvar i årets budget!

Sitter du med planeringen inför 2021 eller har utrymme kvar i årets budget? Passa på att ta del av Funkas populära tjänster och produkter inom tillgänglighet. Vi har valt att fokusera på klappar som vi vet att många av våra kunder är speciellt intresserade av. Se till att dina gränssnitt fungerar för alla oavsett förmåga.

Vi fixar dina pdf-dokument - du får Funkas utbildningsfilm "Tillgängliga pdf-filer" på köpet

Har du hundratals pdf-dokument på din webbplats? Funka hjälper dig att säkerställa den tekniska tillgängligheten i dina befintliga dokument enligt Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service.

Hur går det till? Du skickar in dina pdf-filer till oss, vi säkerställer den tekniska tillgängligheten och levererar inom 4 veckor.

På köpet får du vår utbildningsfilm som visar hur du själv skapar tillgängliga pdf-filer. Där får du lära dig hur du skapar dokument på ett korrekt sätt för att säkra tillgängligheten.

Vad kostar det? För 36 000 kronor säkrar vi tillgängligheten på ca 160 sidor. Har du fler sidor, fråga oss om offert. Gratis tillgång till utbildningsfilmen, gäller till den 31 december 2021, därefter löper årsprenumeration med 3 månaders uppsägning.

Teknisk tillgänglighetssäkring av pdf-filer

Beställ en av våra tillgänglighetsanalyser och få en egen Tillgänglighetsavdelning på köpet

På Funka analyserar vi tillgängligheten i alla digitala gränssnitt och ser till att de lever upp till kraven i Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service. Funka erbjuder tillgänglighetsanalyser i tre olika nivåer, du väljer vilken nivå som passar dig. Våra experter förklarar resultatet av analysen.

Tillgänglighetsanalyser

Funkas Tillgänglighetsavdelning

Tillgänglighet är en färskvara! Därför behöver du löpande uppdatera, testa och förbättra dina gränssnitt. Med Funkas Tillgänglighetsavdelning får du stöd kring tillgänglighetsfrågor. Vårt expertteam finns alltid redo för dig online.

Allt detta ingår i tjänsten:

  • Egen support och stöd från Funkas tillgänglighetsexperter
  • Årlig snabbanalys av valfri webbplats
  • Funkas WCAG-guide
  • Årlig workshop där Funka tillsammans med dig tar fram en tillgänglighetsplan
  • Kvartalsmöten för att vara ett kontinuerligt stöd till dig i förvaltningen av tillgänglighetsrelaterade frågor
  • 10 % rabatt på alla Funkas analysprodukter
  • 10 % rabatt på öppna utbildningar
  • Gratis tillgång gäller under 2021, därefter löper årsprenumeration med 3 månaders uppsägning.

Din tillgänglighetsavdelning på Funka

Köp ett värdebevis så lägger vi på 20 % extra!

Är du inte helt säker på vad du behöver hjälp med eller vad du vill lära dig mer om än? Köp ett värdebevis hos Funka så kan du bestämma dig senare. Ladda det med valfritt belopp över 50 000 kronor så lägger vi på 20 % ytterligare på beloppet. Använd värdebeviset för att köpa våra produkter och tjänster; utbildningar, tillgänglighetsanalyser och workshops. Värdebeviset är giltig från den 1 januari 2021 till den 31 december 2021.

Funkas produkter och tjänster

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så hör vi av oss till dig.

Det finns fel i formuläret

Funkas personuppgiftspolicy, öppnas i nytt fönster