Kampanj – bra för dig som har pengar kvar i årets budget!

Sitter du med planeringen inför 2021 eller har utrymme kvar i årets budget? Ta då del av Funkas populära tjänster och produkter inom tillgänglighet, faktureras i december och kan nyttjas under hela 2021. Vi har valt ut tre erbjudanden som vi vet att många av våra kunder är speciellt intresserade av. Se till att dina tjänster fungerar för alla oavsett förmåga.

Vi rättar upp alla dina pdf-dokument och du får Funkas utbildningsfilm "Tillgängliga pdf-filer" på köpet

Har du hundratals pdf-dokument på din webbplats? Funka hjälper dig att säkerställa den tekniska tillgängligheten i dina befintliga dokument enligt Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service.

Hur går det till? Du skickar in dina pdf-filer till oss, vi säkerställer den tekniska tillgängligheten med leverans inom ca 4 veckor.

På köpet får du vår utbildningsfilm som visar hur du själv skapar tillgängliga pdf-filer i framtiden. Där får du lära dig vikten av att dokument skapas på ett korrekt sätt samt vilka verktyg som finns för att säkra tillgängligheten. Allt detta så ni gör rätt framåt.

Vad kostar det? Lägsta beloppet för Teknisk tillgänglighetssäkring av pdf-filer är 36 000 kronor (vilket motsvarar ca 160 sidor). Tillgång till utbildningsfilmen gäller till den sista december 2021.

Teknisk tillgänglighetssäkring av pdf-filer

Beställ en av våra tillgänglighetsanalyser och få en egen Tillgänglighetsavdelning på köpet

På Funka granskar vi tillgängligheten i alla digitala applikationer och ser till att de lever upp till kraven i Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service. Funka erbjuder tillgänglighetsanalyser i tre olika nivåer, du väljer vilken nivå som passar just dig och ditt behov. Du får en utförlig rapport i ett överlämningsmöte och även en digital rapport som du och dina kollegor har som underlag för fortsatt arbete.

Tillgänglighetsanalyser

På köpet får du ta del av vår helt nya tjänst. Med Funkas tillgänglighetsavdelning får du stöd kring tillgänglighetsfrågor. Vårt stora expertteam finns alltid redo för dig, både online och på plats, efter dina behov.

Din tillgänglighetsavdelning på Funka

Köp ett värdebevis så lägger vi på 20% extra!

Är du inte helt säker på vad ni behöver hjälp med eller vad du vill lära dig mer om än? Köp ett värdebevis hos Funka så kan du bestämma dig senare. Ladda det med valfritt belopp över 50 000 kronor så lägger vi på 20% ytterligare på beloppet. Använd värdebeviset för att köpa våra produkter och tjänster så som utbildningar, tillgänglighetsanalyser och workshops. Värdebeviset är giltig från den 1 januari 2021 till den sista december 2021.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så hör vi av oss till dig.

Det finns fel i formuläret

Funkas personuppgiftspolicy, öppnas i nytt fönster