CPACC certifiering - Förberedande utbildningar

Funka erbjuder dig som vill ta CPACC certifiering en förberedande utbildningsserie. CPACC betyder Certified Professional in Accessibility Core Competencies och utfärdas av International Association of Accessibility Professionals (IAAP).

Vår utbildningsserie är i tre delar som syftar till att förbereda dig på det du behöver ha koll på när du gör provet. Vi kommer på ett levande och inspirerande sätt visa och beskriva det innehåll du behöver lära dig. Självstudier behövs i samband med utbildningen, men i varierande grad beroende på dina förkunskaper om tillgänglighet eller UX/användbarhetsarbete.

De tre delarna i utbildningsserien är: 

  1. Funkas grundutbildning. Du får tillgång till filmmaterial med utbildningen som är förinspelad fram till provdatumet. Utbildningsfilmerna är på svenska.
  2. Fördjupning om användare och designprinciper med fokus på tillgänglighet.
    Utbildningen hålls tisdag den 6 oktober 2020 kl 13:00 - 16:00 direktsänt på webben. Språket på utbildningen är på engelska.
  3. Lagar och standarder inom tillgänglighet och tillgänglighetsarbete i teamet.
    Utbildningen hålls torsdag den 8 oktober 2020 kl 13:00 - 16:00 direktsänt på webben. Språket på utbildningen är på engelska.

Du väljer själv hur många delar i utbildningsserien du vill gå.

CPACC certifiering - Förberedande utbildningar

Kontakt

Charlotta Elliot Wikberg

Titel: Utbildnings- och eventansvarig

charlotta.wikberg@funka.com (Charlotta Elliot Wikberg)

+46 8 555 770 63 (Charlotta Elliot Wikberg)