Lunds tekniska högskola

Funka genomför inventering av lokaler och löpande strategiskt stöd inför konferensen UD2014. Lunds tekniska högskola har valt att göra sin webbplats tillgänglig för många fler genom att ansluta sig till Talande Webb.

Lunds tekniska högskola, LTH, bildades 1961 på Lunds universitet. På universitetet arbetar och studerar omkring 6000 anställda och 35 000 studenter inom en radie av bara 1 km. Lunds Tekniska Högskola är en av Sveriges få kompletta tekniska högskolor. Här finns alla klassiska civilingenjörsprogram liksom nyare, och i vissa fall unika, utbildningar. Det finns även flera högskoleingenjörsprogram samt arkitekt- och industridesignprogram.

Produkter som kunden har valt hos Funka:

 • Talande Webb

  • Talande Webb

   Gör din webbplats tillgänglig för de 25 % av den vuxna befolkningen som har svårt att läsa. Talande Webb ger bra hjälp till många användare genom både visuellt stöd och uppläsning.
 • Fysisk tillgänglighet

  • Inventering av lokaler

   Funka inventerar den fysiska miljön i och utanför lokaler. Vi kontrollerar interna system, teknik, möten och säkerhetsfrågor. Vi nöjer oss inte med att mäta utan vi testar allt i verkligheten. Dessutom involverar kundens egen personal i arbetet