Rättviks kommun

Rättviks kommun medverkar i Funkas Kommunnätverk. Rättviks kommun har köpt resultatet av arbetet i Funkas Kommunprojekt under 2008, det vill säga webbstrukturen. Rättviks kommun tidigare deltagit i Funkas utbildning Publicera tillgängligt.

Rättviks kommun ligger vid östra delen av Siljan mellan orterna Falun och Mora i Dalarna. Rättvik är känt internationellt för sin folkmusik och har bland annat Sveriges enda gymnasiala folkmusikutbildning. Även det natursköna läget gör staden populär bland turister. 

Produkter som kunden har valt hos Funka:

 • Utbildningar

  • Publicera tillgängligt för redaktörer

   Tillgänglighet är mycket mer än bara teknik! Du som webbredaktör har ett stort ansvar för att webbplatsen ska bli tillgänglig för alla användare. För att innehållet ska bli läsbart och strukturerat för hjälpmedelsanvändare och användare med avvikande förmåga krävs grundläggande kännedom om tillgänglighet ur redaktörssynvinkel.
 • Stöd, krav och test

  • Funkas kommunnätverk

   Sedan 2008 jobbar vi tillsammans med fler än 40 kommuner i ett nätverk för att förbättra kommunala webbplatser och intranät. Det är deltagarna som bestämmer vilka ämnen vi ska utreda, testa och diskutera!