Struktur

Strukturen är webbplatsens ryggrad. Hur innehållet är strukturerat har stor betydelse både för att besökare ska hitta det de söker och för att redaktörerna ska kunna arbeta effektivt.

Oavsett om det handlar om att bygga nytt eller bygga om finns det anledning att fundera på om saker ligger på rätt ställe, heter samma sak som det besökarna letar efter och om det går att hitta tillbaka till en intressant sida.

Det handlar ofta om att byta perspektiv och utgå från besökarens behov

Inte bara teori

Funka granskar strukturskisser och ger stöd i processen för att komma fram till en väl fungerande struktur. En strukturgranskning genomförs av våra erfarna tillgänglighetsexperter och testpersoner med och utan hjälpmedel. Vår testmetodik, som grundar sig på W3Cs riktlinjer, är det sätt EU-kommissionen valt för att mäta status på webbtillgänglighet. Allt vi rekommenderar är testat i verkligheten och baseras på vår omfattande forskningsverksamhet.

Granskningen resulterar i en rapport som överlämnas vid ett möte med dig och din leverantör. Detta görs för att säkerställa att innehållet tolkats rätt och att åtgärderna prioriteras korrekt.

Kontakt

Peter Pettersson

Titel: Kundansvarig säljare och kontaktperson för Talande Webb

peter.pettersson@funka.com (Peter Pettersson)

+46 8 555 770 92 (Peter Pettersson)

Kunder vi har hjälpt inom detta område: