Funkas Tillgänglighetsdagar

Funkas Tillgänglighetsdagar är norra Europas största konferens om tillgänglig information. Vi är stolta över att bjuda in världens främsta experter inom tillgänglighet till vårt vackra Stockholm den 1-2 april 2020.

Programmet är som alltid en spännande blandning av det senaste inom lagstiftning och krav, inspiration från världens alla hörn och goda exempel framförda av några av de främsta specialisterna inom webbtillgänglighet. Du kan välja att fokusera på teknik, utvecklarfrågor, testverktyg och hjälpmedel, eller fördjupa dig i tillgängligt innehåll, design, navigering och hur besökare uppfattar information.

Som vanligt har du chansen att ställa alla frågor du vill till Funka experter under den populära programpunkten Träffa experten – du väljer själv om du vill prata med front end, back end, UX design, formgivare, innehållsspecialist, hjälpmedelsspecialist eller experter på lagstiftning och standarder.

I utställningen har du möjlighet att träffa användare och testa olika typer av hjälpmedel och vi har alltid vår spelhörna på plats för den som vill utmana sig själv på ett inkluderande sätt.

Hela programmet simultantolkas till svenska och engelska, svenskt teckenspråk och skrivtolkning.

Välkommen!

Anmäl dig till Tillgänglighetsdagarna

 • apr
  01

  Kistamässan, Kista, Stockholm
  1 april 2020

  09.30-16.00 Konferens
  16.00-18.00 Utställning och mingel

  apr
  02

  2 april 2020

  08.30-15.00 Konferens

Kontakt

Charlotta Elliot Wikberg

Titel: Konferens- och utbildningskoordinator

charlotta.wikberg@funka.com (Charlotta Elliot Wikberg)

+46 8 555 770 63 (Charlotta Elliot Wikberg)