Funkas Tillgänglighetsdagar

Funkas Tillgänglighetsdagar är norra Europas största konferens om tillgänglig information. Vi är stolta över att varje år bjuda in världens främsta experter inom tillgänglighet till vårt vackra Stockholm.

Vi utvecklar ständigt programmet för Tillgänglighetsdagarna så att det ska bli ännu bättre. Om du har tips och idéer på teman eller talare är du välkommen att skicka dem till oss.

Generellt om konferensen

Grundupplägget på konferensen är gemensamma programpunkter som gäller regler, lagar och standardisering på nationell och internationell nivå. Dessutom har vi alltid en utblick i världen för att lära oss av hur tillgänglighetsarbetet fungerar i andra länder.

Vi har parallella fördjupningsspår där du kan koncentrera dig på innehåll, design, navigering och hur besökare uppfattar information. Eller så kan du fokusera på teknik, utvecklarfrågor, testverktyg och hjälpmedel.

Till konferensen hör också en utställning där du kan testa hjälpmedel, träffa användare, kika på nya lösningar och följa spännande forskningsprojekt.

Hela programmet simultantolkas till svenska och engelska. Svenskt teckenspråk och skrivtolkning.

Välkommen!

Kontakt

Ivan Hellström

Titel: Säljare med fokus på Funkas Tillgänglighetsdagar

ivan.hellstrom@funka.com (Ivan Hellström)

+46 8 555 770 95 (Ivan Hellström)