Funkas Tillgänglighetsdagar

Funkas Tillgänglighetsdagar är norra Europas största konferens om tillgänglig information. Vi är stolta över att bjuda in världens främsta experter inom tillgänglighet till vårt vackra Stockholm.

Program och dokumentation från Funkas Tillgänglighetsdagar 2019

Generellt om konferensen

Grundupplägget på konferensen är gemensamma programpunkter som gäller regler, lagar och standardisering på nationell och internationell nivå. Dessutom har vi alltid en utblick i världen för att lära oss av hur tillgänglighetsarbetet fungerar i andra länder.

Vi har parallella fördjupningsspår där du kan koncentrera dig på innehåll, design, navigering och hur besökare uppfattar information. Eller så kan du fokusera på teknik, utvecklarfrågor, testverktyg och hjälpmedel.

Till konferensen hör också en utställning där du kan testa hjälpmedel, träffa användare, kika på nya lösningar och följa spännande forskningsprojekt.

Hela programmet simultantolkas till svenska och engelska, svenskt teckenspråk och skrivtolkning.

Välkommen!

Branschorganisationen IAAP Nordic anordnar sin första konferens i Norden dagen före Tillgänglighetsdagarna. Det ger en möjlighet till fördjupning för dig som vill utvecklas som tillgänglighetsexpert. Vill du gå på båda konferenserna får du paketpris. Mer information om sidoevenemanget på IAAP Nordics webbplats:
IAAP Nordic Conference 8 April (engelsk text), öppnas i nytt fönster

Video om Funkas Tillgänglighetsdagar