Certifiering - Förberedande kurser

Vänder sig till dig som vill förbereda dig för certifiering inom tillgänglighet antingen genom att ta CPACC, WAS eller ADS. Certifieringarna utfärdas av International Association of Accessibility Professionals (IAAP).

Som en godkänd utbildningsleverantör, för International Association of Accessibility Professionals (IAAP) strävar vi efter att ge en tydlig och inspirerande översikt och beskrivning av examinering och det innehåll. Allt som du behöver lära dig när du arbetar mot ditt IAAP-certifieringsprov.

Våra utbildningar består av en serie livesessioner som hjälper dig att förbereda dig för de olika IAAP-proven. Fristående studier krävs som en del av varje kurs, men i varierande grad beroende på dina befintliga kunskaper om tillgänglighetsarbete.

Vänligen notera,

  • Certified Professional in Accessibility Core Competencies (CPACC) är IAAP:s grundläggande certifiering, som representerar en bred, tvärvetenskaplig konceptuell kunskap om 1) funktionshinder, 2) tillgänglighet och universell utformning och 3) tillgänglighetsrelaterade standarder, lagar och ledningsstrategier.
  • The Web Accessibility Specialist (WAS) är en certifiering på mellanliggande teknisk nivå som kräver 3-5 års dokumenterad erfarenhet av webbtillgänglighet där vår kurs ska ses som ett komplement till din erfarenhet.
  • Accessible Document Specialist (ADS) är för tillgänglighetsexperter och specialister med minst 1-2 års erfarenhet, som fungerar i en av många teamroller relaterade till skapande av tillgängliga dokument, åtgärdande, utbildning, policy och förespråkande av tillgängliga dokumentlösningar.

IAAP är en ideell medlemsorganisation för individer och organisationer som är inriktade på tillgänglighet.

Funka är en separat enhet och administrerar inte proven eller tar ut provavgifter.

Godkänd utbildningsleverantör, öppnas i nytt fönster

 

CPACC-certifiering - Förberedande kurser

Funka erbjuder dig som vill ta CPACC-certifiering en förberedande kursserie. CPACC betyder Certified Professional in Accessibility Core Competencies och utfärdas av International Association of Accessibility Professionals (IAAP).

WAS-certifiering - Förberedande kurser

Funka erbjuder dig som vill ta WAS-certifiering en förberedande kursserie. WAS betyder Web Accessibility Specialist och utfärdas av International Association of Accessibility Professionals (IAAP).

ADS-certifiering - Förberedande kurser

Få redskapen du behöver inför ADS-certifieringen med Funkas kursserie. ADS står för Accessible Document Specialist och utfärdas av International Association of Accessibility Pofessionals (IAAP).

Susanna Laurin går genom Certifiering i tillgänglighet - vad är poängen?

 

Fyll i formuläret så hör vi av oss så snart vi kan.

Det finns fel i formuläret

Funkas personuppgiftspolicy, öppnas i nytt fönster