Följ vår kostnadsfria webbinarie-serie i vår!

Just nu sker det mesta online, vilket innebär att digital tillgänglighet är viktigare än någonsin. Vi bidrar med kunskap, erfarenhet och inspiration på Funkas Fredagswebbinarium, alla helgfria fredagar kl 13.00 - 13.30

Våra världsledande experter ger en kort föreläsning på ett specifikt ämne inom tillgänglighet och efter det får du ställa frågor! Ta chansen att lära dig mer från hemmakontoret, nya ämnen släpps varje vecka.

Anmäl dig till kommande tillfällen

 • Upphandlingsdirektivet - Hur du upphandlar tillgängligt

  Om du ställer rätt krav från början har du mycket större chans att lyckas med ditt tillgänglighetsarbete. Vi visar på bra metoder som hjälper dig att jobba smart med upphandling av tillgänglighet.
  • maj
   29
   Datum:
   Tid:
   Plats: Online (Zoom), du kommer att få ett mail med en länk till webbinariet.
   Pris: Kostnadsfritt
   Deltagarinformation
 • Webbinarium: Utveckling och tillgänglighet

  Sluta krångla till det - less is more! För att skapa ett tillgängligt gränssnitt måste du veta hur standarder fungerar. Risken är annars att du bygger in hinder som gör att grupper med användare får onödiga svårigheter. Ofta skapas sådana hinder inte som ett medvetet beslut utan på grund av okunskap. Vi visar tydliga exempel på bra och dålig kod och de vanligaste missarna vi stöter på.

Kontakt

Charlotta Elliot Wikberg

Titel: Konferens- och utbildningskoordinator

charlotta.wikberg@funka.com (Charlotta Elliot Wikberg)

+46 8 555 770 63 (Charlotta Elliot Wikberg)