Webbutveckling

Funka utvecklar webbplatser med tillgänglighetsgaranti. Alla leveranser uppfyller våra egna riktlinjer för tillgänglighet som bygger på WCAG 1 och 2, ATAG samt e-delegationens Webbriktlinjer.

På många områden har Funka utarbetat egna normer och krav genom vår långa erfarenhet, vår nära relation till funktionshinderrörelsen och våra tusentals användartester och analyser av webbplatsers tillgänglighet.

Vi har lång erfarenhet av webbplatsutveckling. Sammanlagt har vi utvecklat mer än 150 webbplatser, intranät och föreningslösningar för myndigheter, kommuner och handikapporganisationer.

Tusen, tusen tack allihop för idag (och under projektet som gått med, naturligtvis) – både projektledare, tekniker och supportpersonal – ni har varit fantastiska! 

Katarina Loodh, Webbkommunikatör Trollhättans Stad

Förutom att leda och driva större utvecklingsprojekt för produktion av nya webbplatser, kan vi också hjälpa till med tekniskt stöd vid uppdateringar, strukturförändringar, förbättring av mallar med mera. Dessutom finns vi ofta med som projektledare och/eller rådgivare vad gäller tillgänglighet.

Webb från ax till limpa

När Funka levererar en webbplats är förarbetet en viktig fas. Tillsammans med dig som kund tar vi fram en bra informationsstruktur, koncept för navigering och design. Med detta som grund skapar vi en tekniskt tillgänglig webbplats som följer aktuella regler och riktlinjer. Tillgänglighet och användbarhet går som en röd tråd genom hela projektet.

Utbildning ingår naturligtvis och vi hjälper gärna till med redaktörsstöd, manualer för publicering och webbpolicies.

Med Funka som leverantör får du nytta av vår långa erfarenhet och spjutspetskompetens inom tillgänglig webbutveckling.

Låt oss bygga rätt från början i stället för att du som kund får betala dyrt för att bygga om i efterhand!

Försöker du kontakta oss via formulär?

Just nu har vi tekniska problem med våra kontakt- och anmälningsformulär. Vi arbetar för fullt med att lösa problemet.

Vill du komma i kontakt med oss maila kontakt@funka.com eller ring växeln +46 8 555 770 60

Senast uppdaterad: 19 januari 2022 kl.12:40

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så hör vi av oss till dig.

Det finns fel i formuläret

Funkas personuppgiftspolicy, öppnas i nytt fönster