Tilgjengelighetserklæring for apper – oktober 2023!

Spennende nyheter for offentlig sektor! Fra og med oktober 2023 vil offentlig sektor begynne å implementere tilgjengelighetserklæringer for applikasjoner. Dette er en viktig milepæl for å sikre lik tilgang til offentlige tjenester for alle, uavhengig av funksjonsevne.

Vi på Funka har lang erfaring med å forbedre tilgjengeligheten til digitale tjenester for ulike organisasjoner. Vi vet hva som kreves for å skape tilgjengelige apper, nettsider, intranett, ekstranett, e-tjenester, dokumenter og mer, og hvordan man legger inn funnene i tilgjengelighetserklæringen.

Hvis organisasjonen din trenger hjelp til å lage en tilgjengelighetserklæring, ta kontakt med oss. Vi kan hjelpe deg med å navigere gjennom kravene og utfordringene som følger med denne oppgaven. Vi sørger for at du oppfyller nødvendige standarder og gjør det på en smidig måte.

Det er viktig å huske at å lage en tilgjengelighetserklæring ikke bare handler om å oppfylle lovkrav, men å sikre at alle kan bruke offentlige tjenester på en likeverdig måte. Å investere i universell utforming vil ikke bare hjelpe personer med funksjonsnedsettelse, men også forbedre brukeropplevelsen for alle.

La oss jobbe sammen for å skape et mer tilgjengelig og inkluderende samfunn!

Ta kontakt med oss for å komme i gang.

Analyse mot lovkrav

Kontakt