Den 3 juni är det dags för vår återkommande Funkis-träff!

Funkas forsknings- och innovationsavdelning bjuder traditionsenligt in till ett möte – digitalt - där vi berättar om vår spännande forskningsverksamhet och lyssnar på dina idéer om vad vi borde göra framöver.

Vi vänder oss till dig som har en funktionsnedsättning, som är aktiv inom funktionshinderrörelsen eller jobbar med funktionshinderfrågor. På online träffen kommer du att få höra om det senaste inom tillgänglighetsområdet, vilka projekt som Funka arbetar med just nu och i vilka uppdrag vi behöver din hjälp!

Just nu driver vi flera intressanta projekt, bland annat skapar vi en inkluderande utbildning för att stärka den digitala kompetensen hos personer med funktionsnedsättning och äldre. Vi hjälper även den helt nystartade föreningen Unga med Språkstörning att bygga en ny webbplats i Arvsfondsprojektet ”Äntligen”. Dessutom gör vi en massa nytt inom både kognition och synskador.

Datum och tid: Torsdag, 3 juni klockan 13.00-15.00 inklusive tid för frågor och nätverkande
Plats: Online möte via Zoom. Länken skickas ut i förväg så du kan prova hur tekniken funkar om du vill.

Webbinariet textas automatiskt.

Har du ett problem som borde lösas?

Kanske har du en idé till ett projekt som du behöver hjälp med? Funka kan arbeta tillsammans med dig för att göra världen bättre för personer med funktionsnedsättning. Vi bollar gärna idéer för att hitta potentiella lösningar! Tack vare vår forsknings- och innovationsavdelning kan vi stötta projekt där det verkligen behövs.

Vi samarbetar gärna med dig och dina medlemmar

Funka tror på samverkan. Därför letar vi alltid efter nya partners. Vi driver projekt på egen hand, men ofta samarbetar vi med universitet, expertorgan och funktionshinderorganisationer. Tillsammans hittar vi lösningar på riktiga problem.

Tillgänglighet

Onlinemötet kommer att textas automatiskt och det finns möjlighet att ställa frågor. Det blir inte riktigt lika bra som när vi kan träffas i vårt mötesrum, men å andra sidan är det ju lättare att delta oavsett var man bor, så nu försöker vi göra så gott vi kan trots världsläget.

Har du frågor redan nu?

Om du funderar på något kring den nya lagstiftningen, om tillgänglig teknik, digitala hjälpmedel eller om du har en projektidé som du vill diskutera med oss får du väldigt gärna höra av dig i förväg. Vi försöker hinna med att ta upp alla inkomna frågor!

Välkommen!

Registreringen är nu stängd

Kontakt

Ewa Björk

Titel: Forskningsassistent

ewa.bjork@funka.com (Ewa Björk)

+46 8 555 770 71 (Ewa Björk)