Vi erbjuder

Med 20 års erfarenhet är Funka din helhetsleverantör vad gäller digital tillgänglighet. Många upplever det som komplicerat att arbeta med tillgänglighet. Funka hjälper er att reda ut just era behov.

Att ha en tillgänglig webbplats är som att berätta för världen att ditt företag eller organisation är:

  • inkluderande
  • uppmärksam på dina kunders behov
  • respekterar best praxis och är i takt med omvärlden.

Ett aktivt arbete med tillgänglig belyser kvaliteten på ditt varumärke, era företagsväderingar och lockar kunder och partners som vill vara en del av en bra och hållbar kultur.

Digital service måste vara tillgänglig för alla oavsett förmåga. Det ska inte spela någon roll om du har en permanent eller tillfällig nedsättning av syn, hörsel, motorik eller kognition, om du har ett annat modersmål eller är ovan vid teknik.

Vi på Funka är experter på att få dina digitala tjänster att fungera för alla oavsett förmåga!

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så hör vi av oss till dig.

Det finns fel i formuläret

Funkas personuppgiftspolicy, öppnas i nytt fönster

Analysera – hur tillgänglig är din app eller webbplats idag?

Vi analyserar din digitala tjänst och kontrollerar om den lever upp till kraven i Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service. Vi utgår alltid från EN301549/WCAG 2.1 AA.

Anmäl dig till Funkas Fredagswebbinarier

Funkas populära Fredagswebbinarer fortsätter i vår. Vi blandar aktuella ämnen som våra kunder efterfrågar – du får gärna komma med tips om det är något särskilt du vill att vi tar upp! Vi publicerar datum och teman löpande.