Vi erbjuder

Funka är helhetsleverantör vad gäller tillgänglighet. Det betyder att vi jobbar med webb, byggd miljö, automater, bemötande, interna system, ritningar, appar och allt annat som människor ska använda. Vi hjälper dig med krav, användartester, granskningar, stöd och utbildning.

Våra utbildningar i tillgänglighet

Funka erbjuder kontinuerligt ett brett utbud av utbildningar som tar upp olika aspekter av tillgänglighet. Genom oss kan du lära dig om design, teknik och redaktörskap med tillgänglighetsfokus.

Funkas Tillgänglighetsdagar 2020

Funkas Tillgänglighetsdagar flyttas fram till den 24-25 november 2020 på grund av Covid-19. Du som redan är anmäld får information per e-post. Vi är glada att kunna erbjuda ett nytt datum för att dela med oss om det viktigaste inom tillgänglighet.

Textbearbetning

Behöver du hjälp att bearbeta texter till klarspråk eller lättläst svenska? Eller behöver du bara en kvalitetsstämpel på att dina texter är tillgängliga för de flesta läsare? Välkommen att höra av dig.

Visuell design

God form är en förutsättning för hög tillgänglighet. Funka kan hjälpa dig med allt från att granska designskisser till att formge din webbplats eller ge råd kring responsivitet.