Funka Academy

Välkommen till marknadens största utbud av utbildning inom tillgänglighet! Funka Academy erbjuder kompetensutveckling på alla nivåer, från grundkurser till avancerade program för specialister. Vår modell kombinerar On-demand - inspelade kurser som du får tillgång till direkt - med Live, direktsända kurspass som leds av Funkas tillgänglighetsexperter.

Kurser som snabbt ger kompetens

Funka erbjuder en stort kursutbud för individer, företag, organisationer och offentliga aktörer. Vår unika leveransmodell innebär tillgång till kursen samma dag som anmälan. Följ upp med en kursdag ledd av Funkas experter då fokus är på praktisk tillämpning.

Kurspaket för roller och funktioner

Funka har skapat anpassade kurspaket inom tillgänglighet för olika yrkesroller och funktioner. Varje paket innehåller ett urval av kurser vilka utvecklar färdigheter som är särskilt relevanta för befattningen. Kom igång med din kompetensutveckling redan idag!

Certifiering IAAP - förberedande kurser

Ska du certifiera dig inom tillgänglighet genom International Association of Accessibility Professionals (IAAP)? Funkas experter förbereder dig inför examensprovet genom en kombination av inspelat material och live-lektioner. Det ger de bästa förutsättningarna att klara provet.

Kurser inom yrkeshögskolan (YH) 2024

Digital tillgänglighet och inkludering är mer aktuellt än någonsin. Vi är glada över att Myndigheten för yrkeshögskolan återigen har gett Funka Academy förtroendet att erbjuda två korta YH-utbildningar. Målgruppen är yrkesverksamma.

Klippkort 10, 20, 100 och 1000 kursplatser

Funka Academy klippkort är en flexibel och kostnadseffektiv lösning, där ni till en fast summa får tillgång till kursplatser från vårt omfattande utbud. Välj mellan fyra valörer med rabatter ända upp till 88 % på ordinarie kursavgift!

Anpassad kundutbildning

Vill ni öka er konkurrenskraft genom att bli bättre på digital tillgänglighet? Funka Academy har kompletta lösningar för moderna företag och organisationer som ser kompetensutveckling som ett självklart medel för att nå affärs- eller verksamhetsmål.

Våra experter och deras avatarer

Funka Academy är pionjärer inom AI och EdTech - digital utbildningsteknik. Nu introducerar vi två versioner av våra kursledare, de verkliga individerna och deras digitala tvillingar. En unik och innovativ modell som ger deltagarna det bästa av två världar.

Om Funka Academy

Tack för att ni vill veta mer om oss på Funka Academy men framförallt för att ni inser vikten av kompetensutveckling inom digital tillgänglighet. Läs mer om hur vi erbjuder en effektiv lärandemodell för yrkesverksamma.