Funka Academy

Välkommen till marknadens största utbud av utbildning inom tillgänglighet! Funka Academy erbjuder kompetensutveckling på alla nivåer, från grundkurser till avancerade program för specialister. Studera on-demand i egen takt och komplettera med live-sända föreläsningar och workshops. Vi anordnar även skräddarsydd utbildning på uppdrag av företag och organisationer.

Kurser som snabbt ger kompetens

Funka erbjuder en stort kursutbud för individer, företag, organisationer och offentliga aktörer. Vår unika leveransmodell innebär tillgång till kursen samma dag som anmälan. Följ upp med en kursdag ledd av Funkas experter då fokus är på praktisk tillämpning.

Kurspaket för roller och funktioner

Funka har skapat anpassade kurspaket inom tillgänglighet för olika yrkesroller och funktioner. Varje paket innehåller ett urval av kurser vilka utvecklar färdigheter som är särskilt relevanta för befattningen. Kom igång med din kompetensutveckling redan idag!

Certifiering IAAP - förberedande kurser

Ska du certifiera dig inom tillgänglighet genom International Association of Accessibility Professionals (IAAP). Våra experter lär dig det du behöver kunna inför examensprovet. Funkas lärandemodell kombinerar inspelat material med lärarledda lektioner. Det ger dig de bästa förutsättningarna att klara provet.

Anpassad kundutbildning - simulera pris

Vill ni öka er konkurrenskraft genom att bli bättre på digital tillgänglighet? Funka Academy har helhetslösningar för moderna företag och organisationer som ser kompetensutveckling som ett självklart medel för att nå affärs- eller verksamhetsmål.

Klippkort 10, 20, 100 och 1000 kursplatser

Funka Academy klippkort är en flexibel och kostnadseffektiv lösning, där ni till en fast summa får tillgång till kursplatser från vårt omfattande utbud. Välj mellan fyra valörer med rabatter ända upp till 88 % på ordinarie kursavgift!