Kurspaket för roller och funktioner

Funka har skapat anpassade kurspaket inom tillgänglighet för olika yrkesroller. Varje paket innehåller ett urval av kurser som är särskilt relevanta för befattningen. Du kan komma igång med din kompetensutveckling redan idag! För att få ut maximalt av satsningen, komplettera med live-pass som leds av Funkas experter .

Tillgänglighet för icke-specialister - kurspaket

Detta paket vänder sig till dig som inte har tillgänglighet som en huvudsaklig eller direkt arbetsuppgift men du behöver kunna det viktigaste - för att uppfylla lagar och regler, och för att säkerställa att du nå ut till alla utan att exkludera eller diskriminera.

Tillgänglighet för redaktörer - kurspaket

Är du kommunikatör, redaktör eller webbansvarig? Detta paket är för dig som skriver och publicerar på webben. Lär dig att publicera tillgängligt, skapa tillgängliga dokument och hur en tillgänglighetsredogörelse upprättas.

Kurspaket för UX Frontend Designers

Kurspaketet för dig som jobbar med UX och design! Du arbetar som UX-designer eller UX-artist men paketet är också relevant för andra UX-roller som writer, copy eller researcher samt för användbarhetsdesigners och användbarhetsexperter.

Tillgänglighet för utvecklare - kurspaket

Detta kurspaket ger kunskaper i digital tillgänglighet för dig som är utvecklare, programmerare, testare och kravställare. Genom att integrera digital tillgänglighet i design- och utvecklingsprocessen vill du skapa en bättre användarupplevelse för alla användare.

Tillgänglighet för beslutsfattare - kurspaket

Är du systemägare, sälj-/marknadschef, inköpare, projektledare eller annan beslutsfattare? Detta paket är för dig som vill säkerställa att din organisations erbjudande är tillgängligt och därigenom nå en större marknad för era produkter eller tjänster.

Tillgänglighet för kreatörer - kurspaket

Ett kurspaket inom tillgänglighet som passar dig som har en kreatörsroll. Paketet är relevant för flera befattningar inkluive formgivare, frontend designers, Art Directors, filmproducenter för webb och content-kreatörer.

Skapa tillgängliga dokument - kurspaket

Att producera interna och externa dokument är en arbetsuppgift som förekommer i många yrkesroller. Med detta kurspaket får deltagare kunskaper i hur dokument görs tillgängliga med syftet att förbättra användarupplevelsen för alla användare.

Alla kurser - kurspaket

Vårt bästa erbjudande! Ta del av Funkas samlade expertis inom tillgänglighet genom detta heltäckande paket som omfattar alla våra kurser. Totalt 15 kurser, från den grundläggande Introduktion till tillgänglighet till specialiserade kurser.