Tillgänglighetsanalyser

Vill du få en uppfattning om hur tillgänglig din digitala tjänst är? Funkas tillgänglighetsanalyser ger dig en bild över hur tillgängligheten är på allt från startsidan på din webbplats, app, e-tjänst till mer övergripande analyser som omfattar hela webbplatsen. Analyserna ger dig ett bra underlag för tillgänglighetsredogörelsen. Den ger dig även en ökad kompetens och dokumentation för vidare arbete.

Vi erbjuder följande analyser

  • Utökad analys mot lagkrav (webb/appar)

    Funkas stora analys passar dig som vill möta lagkraven inom tillgänglighet och aktivt arbetar med att förbättra användarupplevelsen vilket oftast leder till ökad konvertering och sökbarhet. Det här är analysen för dig som har användaren i fokus och vill ta steget längre för att din digitala tjänst ska fungera för alla oavsett förmåga. Inkluderar analys mot WCAG 2.1 AA och EN 301 549 samt överlämningsmöte med en av våra tillgänglighetsexperter.
  • Analys mot lagkrav (webb/appar)

    För dig som vill få en djupare förståelse av tillgänglighetsnivån och vill ha konkreta lösningsförslag för att kunna skapa en tillgänglig tjänst. En bra analys för att komma i gång med tillgänglighetsarbetet, bedöma nuläget och planera för en väg framåt. Inkluderar analys mot WCAG 2.1 AA och EN 301 549 samt överlämningsmöte med en av våra tillgänglighetsexperter.

Hör gärna av dig om du behöver hjälp att välja analys, så guidar vi dig gärna rätt. Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så hör vi av oss till dig.

Det finns fel i formuläret

Funkas personuppgiftspolicy, öppnas i nytt fönster