Nyheter

Nedan presenteras våra nyheter i datumordning. Ett bättre sätt att ta del av Funkas nyheter är att prenumerera på vårt nyhetsbrev. Då är du säker på att inte missa vare sig det som händer hos oss eller ute i världen inom området tillgänglighet.

 • Upprop för ökat fokus på FN-konventionen

  EU:s funktionshindersenhet behöver flyttas för att FN-konventionen om funktionsnedsattas rättigheter ska kunna genomföras, hävdar funktionshinderrörelsen och tio EU-parlamentariker.
 • Vi är stolta och glada över att Samtrans väljer Funka!

  Tillgänglighet är en självklarhet för bolag som har personer med funktionsnedsättning som huvudsaklig målgrupp. Det är inte minst viktigt när det handlar om avancerade bokningssystem.
 • Just nu: rabatt på att göra pdf-dokument tillgängliga!

  Passa på att säkra tillgängligheten i dina dokument – fram till 15 november erbjuder vi priser från 150 kr/sida. Du kan skicka in hur många dokument du vill, så ta chansen.
 • Högsta Domstolen tar inte upp frågan om webbtillgänglighet

  Ärendet om Domino’s pizza kommer att avgöras i lägre instans. Det innebär att den amerikanska anti-diskrimineringslagen fortsatt gäller för webben, vilket ses som en framgång.
 • Den internationella äldredagen

  FNs internationella äldredag firas den 1 oktober. För oss är det en dag när vi fokuserar lite extra på att koppla hop tillgänglighet och äldrefrågor. I år väljer vi att fira Århus lite extra.
 • Tillgänglighet - en självklar del i webb-utbildning

  I ett nytt spännnade EU-finansierat projekt arbetar vi med ledande universitet för att se till att framtidens proffs inom webb och IT får lära sig tillgänglighet direkt.
 • Funka samarbetar med Stockholms Stads dagliga verksamheter

  Ett nära samarbete med användare med olika behov är kärnan i det vi gör. Långsiktig samverkan med dagliga verksamheter innebär fantastiska möjligheter till fördjupad kunskap.
 • Nu gäller lagen - men hur går det?

  Vi har gjort enkla stickprov på 30 nylanserade webbplatser inom stat och kommun för att se hur pass väl de lever upp till lagens krav på tillgänglighet som de ska uppfylla den 23 september i år.
 • Goda nyheter för skärmläsar-användare

  Äntligen kan fler hjälpmedelsanvändare få uppdateringar på sina egna språk direkt. Vi uppmärksammar förbättrad tillgänglighet!
 • Vi hjälper dig uppfylla lagkraven!

  Funka har tagit fram nya tjänster som hjälper dig att uppfylla Webbtillgänglighetsdirektivets krav på tillgänglighet. Med samma metodik som EU-kommissionen kräver för tillsyn ger vi dig precis det stöd du behöver.
 • DIGG väljer Funka

  På uppdrag av Myndigheten för digital förvaltning, som kommer att kontrollera hur olika organisationer uppfyller Webbtillgänglighetsdirektivet, undersöker Funka automatiska verktyg för test av tillgänglighet.
 • Webbtillgänglighetsdirektivet införs utanför EU

  EUs Webbtillgänglighetsdirektiv ska införas i Norge, vilket är en intressant process eftersom kommersiell sektor omfattas av dagens lagkrav. Funka är en av de remiss-instanser som kommenterat förslagen till implementation.
 • Boka tidigt-rabatt på Funkas Tillgänglighetsdagar 2020

  Nu kan du anmäla dig till Tillgänglighetsdagarna 1-2 april 2020! I år öppnar vi registreringen extra tidigt och erbjuder ytterligare rabatt för dig som är snabb. Just nu ligger priserna på 8 500 kronor per person för offentlig sektor, 12 500 kr för kommersiell sektor och 3 300 kr för ideella organisationer.
 • Utbildnings-kampanj!

  Ta chansen och boka en utbildning på plats hos er med 20% rabatt. Eller anmäl dig till någon av våra öppna online-utbildningar under hösten.
 • If väljer Funka

  Funka ger stöd vad gäller granskning och utbildning för att Ifs webbplatser ska fungera för alla användare. Målet är att samtliga Ifs webbplatser ska uppfylla EUs krav på digital tillgänglighet till 23 september 2020.
 • Funka på Wikimania

  Tillgänglighet är en viktig del av de globala hållbarhetsmålen. Det uppmärksammades återigen vid Wikimania som i år hölls i Stockholm. Funka föreläste om nuläget för tillgänglighet i Europa.
 • Webbtillgänglighet till Högsta Domstolen

  Världens största pizzaleverantör vill få ett webbtillgänglighetsärende prövat i Högsta Domstolen. Funkas Susanna Laurin reder ut bakgrunden.
 • Europeisk konferens om digitalisering och innovation inom äldrevård

  Funka har fått EU-kommissionens uppdrag att ge stöd till ett stort Europeiskt evenemang i Århus i september. AAL (Ambient Assisted Living Programmet) och det Europeiska innovationspartnerskapet för aktivt och hälsosam åldrande (EIP on AHA) ska i år för första gången genomföra sina årliga konferenser vid ett och samma tillfälle.
 • Ny europeisk standard om Design for All

  Design för alla kan hjälpa organisationer att uppnå tillgänglighet och nå fler användare. Det är bakgrunden till den europeiska standarden EN17161, som publicerades i våras.
 • Branschorganisationen IAAP firar femårsjublieum!

  På mindre än fem år har den internationella branschorganisationen för alla som jobbar med tillgänglighet, IAAP, vuxit till mer än 2000 medlemmar i över 40 länder. I juni samlades många av medlemmarna i Washington DC för att fira och hedra de personer som betytt extra mycket för organisationen.
 • Alla barn ska få lov att läsa!

  På sommarlovet arrangerar de norska läns- och regionbibliotek ett spännande initiativ för att fler barn ska läsa. Genom att välja ut aktuella ämnen och använda gamification lockar biblioteken allt fler barn till kampanjen – som naturligtvis måste funka för alla.
 • ”Inför elektroniska val för demokratins skull”

  Debattinlägg av Susanna Laurin, Funka i NyTeknik - Det är hög tid att Sverige inför möjligheten att rösta elektroniskt och börjar leva upp till FN-konventionens tal om demokratiska processer.
 • Online-utbildning i tillgänglighet

  Du vet väl att du kan delta på våra kurser via webben? Vi erbjuder alla möjligheter till utbildning: skräddarsytt var som helst i landet, live-streamat så du inte behöver resa och inspelade utbildningsserier som du kan titta på precis när du vill. Allt du behöver kunna om tillgänglighet! Nu har vi publicerat höstens öppna utbildningsdatum.
 • Utredning om Irlands IT-sektor och universell utformning

  Hur mycket kan den framgångsrika Irländska IT-branschen om universell utformning och tillgänglighet? Vad skulle de behöva lära sig för att öka tillgängligheten generellt? Det har Funka fått i uppdrag att undersöka.
 • Den Europeiska Tillgänglighetslagen publicerad

  Nu är lagen om krav på digital tillgänglighet i vissa produkter och tjänster inom privat sektor äntligen publicerad. Det innebär att ett stort antal aktörer som inte tidigare arbetat med tillgänglighet kommer att behöva fokusera på området.
 • Funka på M-enabling Summit

  Dags för kalas! Branschorganisationen IAAP fyller fem år och firar det med kalas i Washington under den globala konferensen M-enabling. Många intressanta ämnen kommer att diskuteras när FN-organet G3ict återigen bjuder in beslutsfattare från hela världen för att prata om digital tillgänglighet.
 • Workshops om tillgängliga publiceringssystem

  Vill du vara med och påverka tillgängligheten i framtidens publiceringssystem? Efter sommaren har du chansen när vi bjuder in till workshops i Bryssel inom ramen för ett av våra spännande innovationsprojekt.
 • Attention väljer Funka

  På uppdrag av Riksförbundet Attention har Funka utvecklat en webbplats som fokuserar på alla ungdomars rätt till en meningsfull fritid.
 • Smart Cities, tjänstedesign och tillgänglighet

  Norska kommuner som jobbar med konceptet Smart Cities får möjlighet att jobba med användarinvolvering på ett nytt sätt i Funkas innovationsprojekt om inkluderande tjänstedesign.
 • Inlevelse ger insikt – Funka i nytt spännande projekt

  Tillsammans med Certec vid Lunds Tekniska Högskola ska Funka ta fram utbildningsmaterial, Virtual Reality-upplevelser och 360°-filmer för att sprida kunskap om personer med sociala, kommunikativa och psykiska funktionsnedsättningar.
 • Enkät: Användare som experter

  Tycker du det är svårt med webbtillgänglighet? Verkar kraven i webbtillgänglighetsdirektivet oöverstigliga? Då kanske du vill hjälpa oss att ta reda på om personer med funktionsnedsättning – de verkliga experterna på tillgänglighet – skulle kunna spela en större roll när det gäller att skapa bättre webbplatser i offentlig sektor.
 • Enkät: Utbildning för att jobba med webbtillgänglighet

  Skulle du vilja lära dig mer om webbtillgänglighet, och kanske jobba med det i framtiden? Då kanske du vill hjälpa oss med att svara på några frågor!
 • 4 juni är det dags för informationsträff om forskning och tillgänglighet igen!

  Funkas forsknings- och innovationsavdelning bjuder in till en halvdag där vi berättar om vår verksamhet och lyssnar på dina idéer om vad vi borde göra framöver.
 • Offentlig sektor ignorerar tillgängligheten

  Det finns ett stort antal redaktörer som publicerar massor av information som allt för många varken kan läsa eller förstå, skriver Susanna Laurin, forsknings- och Innovationschef på Funka, i tidningen Dagens samhälle.
 • Den nya myndigheten jobbar för långsamt

  Susanna Laurin, forsknings- och innovationschef på Funka skriver i tidningen ComputerSweden. Den nya myndigheten för digital förvaltning behöver snabba på arbetet med att ta fram nya föreskrifter om hur svenska kommuner och myndigheter ska bedriva sitt tillgänglighetsarbete.
 • Frukostseminarium 28 maj

  Funka bjuder in dig som arbetar med kommunikation, design, UX, web, upphandling, dokument, utveckling eller på annat sätt kommer i kontakt med tillgänglighet i vardagen till en frukostföreläsning tisdag 28 maj. Frukostseminariet är kostnadsfritt men du måste anmäla dig i förväg.
 • Tillgänglighet i chatbottar

  Allt fler organisationer använder olika typer av chatbottar i sin kunddialog. Men funkar de för alla? Det ska Funka ta reda på i ett projekt tillsammans med norska skatteverket och branschorganisationen IAAP. Vill du vara med?
 • Tillgänglighetsarbetet går framåt, tro det eller ej

  Ibland är det svårt att få syn på att saker förändras när du är mitt uppe i det. Det är kanske dags att ta ett steg tillbaka och fundera på allt som hänt inom vårt område. Utvecklingen är ganska imponerande, skriver Funkas Forsknings- och innovationschef Susanna Laurin.
 • Säsongens sista utbildningar

  Ta chansen och uppdatera dig kring det senaste kring tillgänglighet före sommaren. Funkas populära utbildningar är öppna för alla och genomförs online så du kan delta oavsett var i landet du bor. I maj-juni erbjuder vi utbildning om Webbtillgänglighetsdirektivet och den svenska lagen, hur du skapar tillgängliga pdf-dokument, tillgänglighet för UX och designers och så har vi som alltid vår grundutbildning. Anmäl dig redan nu!
 • Funka i panel i Bukarest

  Den 8-9 maj anordnar nätverket för digital dialog i sydöstra Europa en konferens om digitalisering. Funkas Susanna Laurin deltar i en panel som handlar om webbtillgänglighet.
 • Funka firar Global Accessibility Awareness Day i München

  Den 16:e maj är det dags att fira den internationella dagen för ökad medvetenhet om tillgänglighet. I år gör vi det genom att föreläsa vid en konferens som organiseras av Atos. Årets teman är artificiell intelligens och tillgänglighet i arbetslivet.
 • Tillgänglighetsdagarna 2019

  Funkas Tillgänglighetsdagar är över för i år och vi har börjat planera för nästa år. Precis som vanligt kan du ta del av talarpresentationer, bilder, illustrationer och citat. Vi vill också rikta ett särskilt stort tack till alla deltagare, talare, partners, utställare och leverantörer!
 • Myndigheten för Digital Förvaltning väljer Funka

  DIGG heter den myndighet som har fått i uppdrag att både ge stöd vid införandet och kontrollera efterlevnaden av Webbtillgänglighetsdirektivet i Sverige. Nu har myndigheten tecknat ramavtal med Funka och flera andra leverantörer.
 • Norska eHelse väljer Funka

  Hälsoinformation är viktigt för alla. Därför har den norska myndigheten eHelse, liknande 1177, valt att teckna ramavtal med Funka för att säkerställa en hög nivå av tillgänglighet i sina många populära digitala tjänster.
 • Funka fortsätter expansionen

  Nu genomför vi en stor satsning på produktutveckling, nya tjänster, forskning och innovation. Vi hälsar vår nya VD Marie Wirkestrand välkommen till Funkas fantastiska värld och presenterar Susanna Laurin i sin nya roll som Forsknings- och innovationschef.
 • Fortfarande skriver bara hälften klarspråk

  Väldigt få undersöker om användarna förstår informationen. Ännu färre använder den lättlästa informationen. Resultatet av Funkas årliga undersökning är nedslående.
 • Utbilda dig i vår!

  I maj har du chansen att lära dig mer om Webbtillgänglighetsdirektivet och den svenska lagen, hur du skapar tillgängliga pdf-dokument, tillgänglighet för UX och designers och så har vi som alltid vår grundutbildning. Utbildningarna genomförs online så du kan delta var du än är!
 • Utbildning för personer med funktionsnedsättning

  Det behövs fler som ger råd och stöd kring tillgänglighet nu när allt fler börjar fokusera på att följa lagen. Personer med funktionsnedsättning är en resurs som används allt för lite. Det tänker vi ändra på.
 • Teckenspråk, textning och syntolkning

  Vi har skrivit en liten manual om teckenspråk, textning och syntolkning. Vad är det som gäller och när? Vilka användare har behov av vad? Finns det några undantag? Hur gör man? Det försöker vi svara på.
 • Lovdata väljer Funka

  Funka kommer att ge löpande stöd vad gäller tillgänglighet när den norska stiftelsen Lovdata publicerar material kring hjälpmedel och bidrag för personer med funktionsnedsättning.
 • Bibblan svarar – på precis vad som helst!

  Visste du att du kan ställa vilken fråga som helst och få svar av kloka operatörer från folkbiblioteken? Funkas Karin Forsell har hållit utbildning och blivit sugen på att byta till vad som låter som världens roligaste jobb.
 • Tillgänglighetsdagarna – nu är programmet klart!

  Årets program har en lång rad fantastiska talare, bland andra Jamie Knight, Ian Pouncey, Kathy Wahlbin, Inmaculada Placencia Porrero, Eric Eggert, Jack Nicolai, Gudrun Stock, Ian Hamilton, Zoë Bijl, Neil Milliken, Peter Sunna och många fler. Anmäl dig redan nu till årets viktigaste konferens i Stockholm 9-10 april.
 • Ett samhälle utan kontanter – funkar det?

  Funkas Emil Gejrot bidrar med fler perspektiv i debatten om det kontantlösa samhälle som många tror att vi är på väg in i.
 • Långtidssjuka bidrar till utveckling av nya tjänster

  Funka bidrar med tillgänglighetsexpertis i ett EU-finansierat forsknings- och innovationsprojekt som utvecklar ett system för samverkan mellan användare, vårdpersonal, forskare och innovatörer. Målet är att olika intressenter tillsammans ska ta fram nya lösningar för långtidssjuka.
 • Den norska Miljömyndigheten väljer Funka

  Funka har genomfört granskning av tillgänglighet på den norska Miljömyndigheten webbplats.
 • Funka har kartlagt funktionshinderpolitiken i Skåne

  Just nu arbetar många kommuner och regioner med att genomföra den nya nationella funktionshinderspolitiken. Men vad innebär ett rättighetsperspektiv i praktiken? I en ny rapport kartlägger Funka arbetet, med ett särskilt fokus på situationen i Skåne.
 • Årlig undersökning om hur samhällsinformation ska nå alla

  Jobbar du med webbpublicering, som redaktör eller är du ansvarig för en webbplats inom offentlig sektor? Då är du säkert intresserad av att dina läsare förstår ditt budskap. Följer du språklagen? Klarspråk? Lättläst? Hjälp oss undersöka status på samhällsinformation i Sverige genom att svara på vår årliga enkät.
 • Funkas Tillgänglighetsdagar 9-10 april

  Årets viktigaste konferens närmar sig. Nu i dubbelt så stor lokal och massor av spännande talare. Anmäl dig redan nu! Missa inte chansen att gå på IAAPs sido-event dagen före Tillgänglighetsdagarna. Om du deltar på båda eventen får du rabatt.
 • Ungdomar får verktyg att driva tillgänglighetsfrågan

  Ökad självständighet och mer inflytande för unga med funktionsnedsättning är två av målen för ett spännande projekt som Funka deltar i med start nu i februari.
 • SeniorNet Sweden väljer Funka

  SeniorNet Sweden ska med finansiering från Post- och Telestyrelsen ta fram en handledarutbildning för att fler äldre ska lära sig mer om IT. Funka har fått i uppdrag att hjälpa till med kunskap om tillgänglighet.
 • Nu lanserar vi Kundwebben!

  Vill du ha tillgång till mycket kunskap om webbtillgänglighet, lagar och regler? Vill du säkerställa att du alltid har rätt underlag och snabbt få svar på frågor om tillgänglighet? Då är Kundwebben något för dig.
 • Fokus på äldre användare

  Funkas VD Susanna Laurin rapporterar från debatt i EU-parlamentet och internationell standardisering som handlar om inkludering av äldre i IT-utveckling.
 • E-demokrati på flera nivåer

  På sistone har det varit stort fokus på medborgardialog i flera länder. Funka har kikat på hur tillgängliga de olika lösningarna är.
 • Nödvändiga skillnader och onödiga problem

  Vi har jämfört hur experter från olika länder tolkar krav på tillgänglighet inom ramen för ett EU-finansierat projekt som nu går mot sitt slut. En öppen lärplattform blev resultatet.
 • Certifiering av upphandlare

  För att ge upphandlare stöd i att köpa in tillgänglig IT, utvecklar branschorganisationen IAAP en certifiering för upphandlare. Du är välkommen att bidra till innehållet i certifieringen genom att delta i en undersökning.
 • Tillgänglighetstävling på Stockholmshem

  Funkas Ebba Myrsten deltog i juryn som bland annat bedömde tillgänglighet i fastighetsbeståndet hos det kommunala bostadsbolaget Stockholmshem.
 • Spel för alla

  Funkas Danne Borell berättar om ett dataspel där utvecklarna har tänkt på tillgängligheten och om hur jobbet som tillgänglighetsexpert påverkar hela livet.
 • Nio månader kvar för att säkerställa tillgänglighet

  Den 1 januari 2019 har Sverige kommit ikapp! Nu har vi en svensk lag baserad på det europeiska Webbtillgänglighetsdirektivet: Lag om tillgänglighet till digital offentlig service. Det är nio månader kvar tills de första gränssnitten ska uppfylla lagens krav. Hur kan vi hjälpa dig?
 • Ökad kunskap om e-hälsa

  EU-projektet IC-Health är nu avslutat. Med fokus på barn, ungdomar, gravida, ammande, äldre och diabetiker har projektet utvecklat kurser för att öka kunskapen om hälsoinformation på webben.
 • EN301549 är harmoniserad!

  Nu är det klart, EN-standarden med tillgänglighetskrav för IT-produkter och tjänster har fått officiell status i förhållande till Webbtillgänglighetsdirektivet. Vi förklarar hur det hänger ihop.
 • Funka i Australien

  Australien har valt att implementera samma krav på tillgänglighet som EU, nämligen den Europeiska standarden EN301549, som obligatoriska krav vid offentlig upphandling. Funkas Susanna Laurin, en av experterna bakom standarden, ger stöd till den Australiensiska regeringen i processen.
 • Funka i EU-projekt för bättre digitala lösningar inom hälsa

  Funka medverkar i det EU-finansierade projektet DigitalHealthEurope, som ska stödja spridning av digitala lösningar för personcentrerad integrerad vård i Europa.
 • Klarna fokuserar på tillgänglig design och användarperspektiv

  En viktig princip för banken Klarna är att se världen ur användarens perspektiv. För att underlätta för alla bankens kunder fick Funka i uppdrag att göra en revision av design utifrån gällande standard.
 • Funkas julklappar: bra erbjudanden för dig som har pengar kvar i årets budget!

  I årets tomtesäck har vi lagt populära tjänster och produkter som vi tror kan passa när året går mot sitt slut. Kan det finnas något vettigare att använda årets sista budgetpengar till än att göra din webbplats bättre för ännu fler?
 • Tack för i år!

  Ännu ett år med tillgänglighet går mot sitt slut. Funkas Susanna Laurin vill slå ett slag för positiv återkoppling och uppmärksamma alla som vill göra rätt.
 • Altibox skapar tillgänglig TV-upplevelse med hjälp av Funka

  Den norska bredbandsoperatören Altibox vill skapa en TV-upplevelse som är bra för så många som möjligt. Målet är att kunderna enkelt kan hitta innehåll som intresserar dem. Funka har granskat Altibox app och TV-gränssnitt vad gäller tillgänglighet.
 • Den europeiska tillgänglighetslagen – snart kan den vara här!

  Efter flera års diskussioner har Europaparlamentet och Ministerrådet äntligen kommit överens om ett uttalande kring EU-kommissionens förslag om en europeisk tillgänglighetslag. Sannolikheten för att lagen faktiskt publiceras i år har ökat rejält.
 • Tillgänglig turism i Estland

  Med fokus på turism genomför Funka nu flera uppdrag för Estlands myndighet för turism, bland annat föreläsning och flera inventeringar av byggd miljö och transport.
 • Oskarshamns kommun vill kommunicera tillgängligt

  Hur skriver man klarspråk, hur länkar man korrekt och hur publicerar man tillgängligt? Det ville Oskarshamns kommun lära sig mer om, och anlitade Funka för att lära sig mer om kommunikativ tillgänglighet.
 • Certifiera dig inom tillgänglighet

  Funka erbjuder skräddarsydda utbildningar som förbereder dig som yrkesverksam inför branschföreningen IAAP:s certifieringar inom tillgänglighet. 14 december anordnar Funka ett tillfälle för certifieringsexamination i våra lokaler.
 • På spaning i storstadsdjungeln

  I takt med att allt fler människor använder sig av smarta telefoner skapas också en del problem genom att användarna blir alltför uppslukade av det som finns på skärmen, istället för att ta in sin omgivning. Raouf Sormunen, tillgänglighetsexpert med fokus på hjälpmedel på Funka, uppmanar oss alla att lyfta blicken och börja prata med varandra.
 • Värnamo kommun tog viktiga steg mot en tillgänglig webbplats

  Värnamo kommun lät Funka granska Worddokumentmallar för PDF-filer som ska publiceras på webben, ett av många viktiga steg mot att uppfylla de nya krav som kommit i och med Webbtillgänglighetsdirektivet.
 • Praktiska tester av verktyg för medborgardialog i norska kommuner

  Funkas uppdrag för det norska Kommunal- og Moderniseringsdepartementet KMD går nu in i en spännande fas. Den utredning vi genomfört har lett fram till att vi ska genomföra tester av implementation av verktyg för medborgardialog i norska kommuner.
 • Vita Käppens Dag

  15 oktober firas Vita Käppens dag över hela världen, en dag som uppmärksammar självständighet för blinda och synskadade. Vi talade med Jimmy Pettersson, handläggare på Synskadades riksförbund, med anledning av detta.
 • Så uppfyller du kraven i Webbtillgänglighetsdirektivet

  Det nya Webbtillgänglighetsdirektivet innebär många nya krav på digital tillgänglighet. Vi hjälper dig gärna med att uppfylla lagkraven och att få kontroll över dina interna processer, genom bland annat inventering, granskning, kravunderlag och utbildningar.
 • Nya krav – så funkar det

  I samband med att lagstiftningen om webbtillgänglighet snart träder i kraft, får vi allt fler frågor om olika standarder och vad som egentligen gäller. Nu reder vi ut några av alla krångliga begrepp.
 • Vi har räknat på det här...

  Statistik om funktionsnedsättningar är något som många efterfrågar. Men det är inte så lätt att hitta rätt siffror. Funkas utredare Emil Gejrot reflekterar över en av våra mest besökta sidor.
 • M-Enabling Forum äntligen i Europa

  I höst kommer FN-initiativet G3ict:s stora konferens om tillgänglighet och äldre användare, M-Enabling, till Europa för första gången. M-enabling Forum Europe 2018 äger rum i Düsseldorf, Tyskland i september. Funka sitter i programkommittén och deltar som partner och föreläsare.
 • WCAG 2.1-granskning till reducerat pris

  Den 5 juni publicerades den senaste versionen av WCAG-riktlinjerna, version 2.1. Den 23 september träder Webbtillgänglighetsdirektivet i kraft. För dig som beställer senast 30 juni ger vi 20% rabatt på alla granskningar!