Funkas Fredagswebbinarier om tillgänglighet

Ökade lagkrav parallellt med att allt mer sker online gör att digital tillgänglighet är viktigare än någonsin. Vi bidrar med kunskap, erfarenhet och inspiration på Funkas Fredagswebbinarier.

Våra världsledande experter ger en kort föreläsning på ett specifikt ämne inom tillgänglighet och efter det får du ställa frågor.

Ta chansen att lära dig mer om digital tillgänglighet helt utan kostnad! Vi publicerar datum och teman löpande.

 • dec
  10

  Funkas Funkis-träff

  Den 10 december är du välkommen på ett online möte där vi berättar om vår spännande forskningsverksamhet och lyssnar på dina idéer om vad vi borde göra framöver. Hoppas du vill vara med! Vid mötet presenterar vi en splitter ny övningsbutik för alla som vill prova på att handla online och berättar om ett utbildningsprojekt som riktar sig till personer med funktionsnedsättningar som vi precis fått finansiering för. Funkas Forsknings- och Innovationsavdelning har anordnat regelbundna möten med funkisrörelsen så länge vi kan minnas. Syftet är att dela med oss vår kunskap, utbyta idéer, och få veta om organisationernas pågående verksamhet. På mötet får du även höra om det senaste inom tillgänglighetsområdet, vilka projekt som Funka arbetar med just nu och i vilka uppdrag vi behöver din hjälp!

  Datum:

  Tid:

  Pris: Gratis

  Online (Zoom)

  Det finns fel i formuläret

  Deltagarinformation

  Jag har läst och godkänner Funkas personuppgiftspolicy

  Funkas personuppgiftspolicy, öppnas i nytt fönster

Hör gärna av dig till oss om det är något särskilt du vill att vi pratar om i kommande webbinarium. Vi delar gärna med oss av vår kunskap och vi älskar att få frågor om tillgänglighet.

Det finns fel i formuläret

Funkas personuppgiftspolicy, öppnas i nytt fönster

Analysera – hur tillgänglig är din app eller webbplats idag?

Vi analyserar din digitala tjänst och kontrollerar om den lever upp till kraven i Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service. Vi utgår alltid från EN301549/WCAG 2.1 AA.

Vi fixar dina dokument

Har du hundratals pdf-filer på din webbplats? Vi fixar dem: gör en teknisk tillgänglighetssäkring av dina pdf-filer och levererar fixade filer till dig.