Funkas Fredagswebbinarier om tillgänglighet

Ökade lagkrav parallellt med att allt mer sker online gör att digital tillgänglighet är viktigare än någonsin. Vi bidrar med kunskap, erfarenhet och inspiration på Funkas Fredagswebbinarier.

Våra världsledande experter ger en kort föreläsning på ett specifikt ämne inom tillgänglighet och efter det får du ställa frågor.

Ta chansen att lära dig mer om digital tillgänglighet helt utan kostnad! Vi publicerar datum och teman löpande.

 • sep
  17

  Hur får du med alla på tåget att bli inkluderande?

  Allt framgångsrikt tillgänglighetsarbete börjar med engagemang, förståelse, kunskap och för en ökad inkludering övertid i hela organisationen. Elisabeth Aguilera, Chief Accessibility Officer på Arbetsförmedling delar med sina erfarenheter av en Myndighet under förändring. Med är även Anna Malmberg ansvarig för Funka Academy som ger tips hur man kan jobba med kunskap i en organisation. Häng med på fredag där vi ger er råd på hur ni kan skapa förändring genom kompetens och utbildning.

  Datum:

  Tid:

  Pris: Gratis

  Online (Zoom)

  Det finns fel i formuläret

  Deltagarinformation

  Jag har läst och godkänner Funkas personuppgiftspolicy

  Funkas personuppgiftspolicy, öppnas i nytt fönster

Hör gärna av dig till oss om det är något särskilt du vill att vi pratar om i kommande webbinarium. Vi delar gärna med oss av vår kunskap och vi älskar att få frågor om tillgänglighet.

Det finns fel i formuläret

Funkas personuppgiftspolicy, öppnas i nytt fönster

Analysera – hur tillgänglig är din app eller webbplats idag?

Vi analyserar din digitala tjänst och kontrollerar om den lever upp till kraven i Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service. Vi utgår alltid från EN301549/WCAG 2.1 AA.

Vi fixar dina dokument

Har du hundratals pdf-filer på din webbplats? Vi fixar dom och gör en teknisk tillgänglighetssäkring av dina pdf-filer och levererar fixade filer till dig.