Funka Academy – vägen mot ökad kunskap inom digital tillgänglighet

Nu kan du och dina kollegor enkelt ta del av Sveriges bredaste utbud av utbildningar inom tillgänglighet. Välkommen till Funka Academy!

Funka som är marknadsledande med över 20 års erfarenhet på området vet att kunskap är den bästa, enklaste och snabbaste vägen till ett effektivt tillgänglighetsarbete. Genom forskning och innovation skapar vi ständigt ny kunskap till nytta för dig – samlad på ett och samma ställe.

Vi lär dig allt om tillgänglighet

Funka Academy ger dig tillgång till inspelade on demand-kurser med korta instruktionsfilmer som streamas över internet. Det innebär att du kan se kursen var som helst, när du vill och i din egen takt. En licens ger dig och din verksamhet möjlighet att ta del av kurser utan begränsningar under 12 månader. Se vår kunskapsbank som ett referensbibliotek för ditt dagliga tillgänglighetsarbete.  

Tack vare Funka Academy får du snabbt de kunskaper du behöver. Vi guidar dig i en djungel av regler och ger tips på smarta verktyg. Du får också möjlighet att ställa frågor utifrån ditt specifika uppdrag. Hur skapar du exempelvis tillgängliga dokument och begripligt innehåll med hjälp av klarspråk? Vad är viktigt att veta när du ska ta fram tillgängliga appar? Och vad bör du tänka på när du publicerar film på webben?

Kom i gång redan idag!

Behovet av digital tillgänglighet är enormt och lagkraven är här för att stanna. Kom i gång redan idag genom att fylla i nedanstående formulär så kontaktar vi dig med mer information kring kursutbud och uppstart i Funka Academy. Tillsammans med dig ser vi till att ingen hamnar utanför.

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig med mer information kring utbud och uppstart.

Det finns fel i formuläret

Funkas personuppgiftspolicy, öppnas i nytt fönster