Våra experter och deras avatarer

På Funka Academy strävar vi alltid efter att hitta nya idéer som främjar inlärningen och höjer upplevelsen av att studera. Som ett led i detta introducerar vi nu två versioner av våra tillgänglighetsexperter – de verkliga individerna själva och deras AI-genererade digitala tvillingar.

Vi har vänt på klassrummet

Funka Academy ligger i framkant när det gäller nya grepp inom utbildning. Hos oss får du som kursdeltagare alltid tillgång till kursmaterial och inspelade filmer direkt efter anmälan. För att få snabba kunskaper och på bästa sätt kunna förbereda sig inför kommande lärarledda lektioner. Lektionerna kan då i högre grad ägnas åt fördjupning, tillämpning och diskussion. Denna modell, som kallas för omvänt klassrum eller flipped learning, säkerställer att deltagare når kursmålen och får kunskaper inom tillgänglighet som direkt kan användas i det praktiska arbetet.

Två pedagogiska leveransformer 

Funka Academys erbjuder två pedagogiska leveransformer som ger grunder, fördjupning och tillämpning

Kurser on-demand via digital plattform

Vi har samlat alla våra kurser om tillgänglighet på en digital lärplattform. Kurserna består av inspelade filmer och kompletterande digitalt material. De är tillgängliga on-demand och ger omedelbar tillgång till relevant och uppdaterad kunskap. Studierna sker i egen takt – när och var som helst. 

  • Förinspelade, aktuella och alltid uppdaterade kurser som ger breda kunskaper inom respektive kursområde.
  • Kompletterande referensmaterial. 
  • Kurserna är mellan 25 minuter och 3 timmar beroende på ämne, indelade i sökbara korta kapitel på högst 12 minuter.
  • Videospelare med, inställningsmöjlighet för undertexter, förstoring och hastighet för att öka eller sänka talet, samt möjlighet att se transcript.
  • Sökfunktionalitet för att hitta kunskap om specifika termer.
  • Nedladdnings- och delningsbart kursintyg vid avslutad kurs.

Live-sända kurspass

Funka Academys live-sända kurspass ger möjlighet att höja medarbetarnas teoretiska och praktiska kompetens ytterligare. Kurspassen utgör en fortsättning och påbyggnad till de inspelade grundkurserna. De är särskilt relevanta för medarbetare som vill ha en kunskapsmässig helhetsbild. Kurspassen omfattar fyra timmar inklusive korta pauser och bensträckare. De genomförs online, alltid på eftermiddagen.  

  • Breddning och fördjupad kompetens inom kursens område.
  • Utvecklar praktiska färdigheter genom tillämpningar, diskussion
  • Funkas tillgänglighetsexperter leder passen 
  • Nedladdnings- och delningsbart kursintyg vid avslutad kurs

Möt våra experter

På Funka Academy strävar vi alltid efter att hitta nya idéer som utvecklar inlärningen och höjer upplevelsen av att studera. Som ett led i detta introducerar vi nu två versioner av våra tillgänglighetsexperter – de verkliga individerna själva och deras AI-genererade digitala tvillingar.

Denna unika och innovativa modell ger deltagarna det bästa av två världar. Den digitala versionen av Funkas expert lägger en gedigen grund i de inspelade kursavsnitten. I de direktsända lektionerna tar den riktiga experten över med särskilt fokus på tillämpning, diskussion och övning för att höja deltagarnas kompetens ytterligare.

Varför gör vi detta? Den stora fördelen är att vi kontinuerligt och smidigt kan hålla våra inspelade kurser aktuella och relevanta. De riktiga experterna uppdaterar löpande sina digitala tvillingar med nyheter, forskning och lagstiftning.

Genom att på detta sätt kombinera spetskunskapen hos Funkas lärarkår med de dynamiska funktionerna som AI möjliggör, säkerställer vi att en kurs hos oss alltid ger våra kunder det absolut senaste inom tillgänglighet. Oberoende av när studierna sker eller vilken studieform, on-demand eller live.